Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy ezer ilyen kérdés...

Zéró. kérdése:

Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van, de mindegyik különbözik. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Nem is akarom kimondani. :)) lényeg, hogy a menstruációm nem szokott mindig napra pontos lenni, egy jó ideig nem is figyeltem oda különösebben..naptár szerint 12.-én kellett volna megjöjjön. körülbelül egy hónapja voltam együtt az exemmel, de védekeztünk..még fél perc sem volt az amikor óvszer nélkül volt, az elején..tudom, hogy az idegesség miatt késhet, úgyhogy nyugtassatok meg. :D és nem akarok leszólást, mert tudom azt a részét..
2013. szept. 13. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szaladj el a dm-be, most kuponakcióban olcsóbb a teszt, ha jól rémlik. Ha egy hónapja történt, akkor szerintem már kimutatja, ha van valami. De lehet, hogy ma estére megjön és volt ma egy izgalamas napod. :)
2013. szept. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!