Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, h tényleg nem terhesség?

Létezik, h tényleg nem terhesség?

Figyelt kérdés

negatívak lettek a tesztjeim (2 db) késett pár napot,majd megjött de 2nap vér ma már barnázásom van.

ez tényleg nem baba akkor?

2013. szept. 12. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát 2 negatív teszt , megjött mensi. Miért gondoltad, hogy terhesség?
2013. szept. 12. 11:28
 2/4 A kérdező kommentje:

mert késet pár napot,2napos mensi

de ezt írtam is...

2013. szept. 12. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha negatív a teszt és volt vérzés is, akkor nem vagy terhes. Két dolog lehet: vagy terhes voltál (bár ennek kicsi a valószínűsége) és el is ment sajnos a baba (erre utalhat a kevesebb és barnás vérzés), vagy egyszerűen most csak ilyen volt a ciklusod. Van/Volt esetleg egyéb tüneteted, ami nem szokott lenni pl.: menzesz alatt? Ha két napig rendes vérzésed volt, akkor én inkább arra tippelnék, hogy semmi nem volt, csak ez egy ilyenre sikeredett ciklus lett. Ha megnyugtat, pár nap múlva csinálj tesztet, ha az is negatív, akkor egyértelmű a válasz, de ha továbbra is kétségeid vannak, menj el orvoshoz.
2013. szept. 12. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
bocsi: nem menzesz alatti tünetre gondoltam, hanem előtte volt-e valami fura. pl.: érzékeny mellbimbó?
2013. szept. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!