Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már használtak X-epil...

Akik már használtak X-epil terhességi tesztcsíkoz mennyire megbizható? Mennyi idő után mutatta ki nálatok a terhességet?

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 18:11
 1/9 Kávétejszín ***** válasza:
Én használtam már, a nemvárt napján mutatta ki.
2013. szept. 10. 18:15
 2/9 A kérdező kommentje:
halványan?
2013. szept. 10. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem várt napján már nagyon-nagyon halványan látszott, utána szépen erősödött, 2 naponta teszteltem. Teljesen megbízható.
2013. szept. 10. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem várt előtt 5 nappal már kimutatta! :)

Szerintem nagyon jó teszt!

2013. szept. 11. 05:28
 5/9 anonim ***** válasza:
5 nap keses utan,delutani vizeletbol egy perc utan mar eros pozi volt :)
2013. szept. 11. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első lányomat nem várt napján mutatta ki, a 2.at nem várt előtt 3 nappal látható 2. csíkkal! :D

Gyors, pontos és egyértelmű teszt!

2013. szept. 11. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem jó a tapasztalatom pont most van egy ilyen tesztem halványan van rajta valami de ez inkább negatív mégis látszik.Ez már nem először fordul elő mióta ismét babát szeretnék.

Pedig eddig én is szerettem ezt a tesztet első terhességemet szépen mutatta.

2013. szept. 11. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ellőttem egy párat mikor terhes lettem, és tankönyvszerű volt: nemvárt előtt 2 nappal alig kivehető halvány, nemvárt napján halvány, de látható, 4 nappal később a kontrollcsíkkal egyforma erős tesztcsík :) Szóval, nekem bejött, de nincs vele sok tapasztalatom.

Nyilván akik hónapokig/évekig próbálkoznak, és sokat tesztelnek, azok kifognak hibás teszteket. De ez minden fajtával előfordul.

2013. szept. 11. 16:52
 9/9 sz.nikol ***** válasza:
Én szombatra 30.-ára nem várom és 27.-én szerdán,reggel x-epil teszt halvány, de egyértelmű két csíkot mutatott. A kontrollcsík egyből, terhességet mutató csík kb. egy perc után jelent meg .
2013. nov. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!