Akik már használtak X-epil terhességi tesztcsíkoz mennyire megbizható? Mennyi idő után mutatta ki nálatok a terhességet?
Nekem nem várt előtt 5 nappal már kimutatta! :)
Szerintem nagyon jó teszt!
Az első lányomat nem várt napján mutatta ki, a 2.at nem várt előtt 3 nappal látható 2. csíkkal! :D
Gyors, pontos és egyértelmű teszt!
Hát nekem nem jó a tapasztalatom pont most van egy ilyen tesztem halványan van rajta valami de ez inkább negatív mégis látszik.Ez már nem először fordul elő mióta ismét babát szeretnék.
Pedig eddig én is szerettem ezt a tesztet első terhességemet szépen mutatta.
Én ellőttem egy párat mikor terhes lettem, és tankönyvszerű volt: nemvárt előtt 2 nappal alig kivehető halvány, nemvárt napján halvány, de látható, 4 nappal később a kontrollcsíkkal egyforma erős tesztcsík :) Szóval, nekem bejött, de nincs vele sok tapasztalatom.
Nyilván akik hónapokig/évekig próbálkoznak, és sokat tesztelnek, azok kifognak hibás teszteket. De ez minden fajtával előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!