Mik okozhatják a kémiai terhességet?
Sperma, mi más okozná?
Ha többször előfordul, nőgyógyász vizsgál meg, nincs-e szervi, hormonális eltérés ami miatt nem tud kifejlődni a terhesség.
Kicsit pontosítok, a kémiai terhesség az, amikor ugyanúgy indul, mint egy normál terhesség, megtermékenyül a petesejt, beágyazódik, vagy el kezd beágyazódni, de nem tud megtapadni, vagy valamilyen oknál fogva nem fejlődik tovább. A szervezet termel hcg hormont, ami egy idő után lassul. UH-n még nem látszódik a terhesség, csak a menstruáció késik, a nő a pozitív tesztek alapján úgy gondolja babát vár, majd jön a hideg zuhany, mert nem erősödnek megfelelően a tesztek, majd késéssel (ált. a 6. terhességi hétig) megjön a menstruáció.
Lelkileg megterhelő, had ne mondjam.
Az okát viszont nem tudom, hogy mitől áll meg a fejlődés, vagy mi okoz megtapadási problémát, stb...
Hallottam, hogy a Leiden mutáció sokszor okoz sokszoros kémiai terhességet majd vetélést, mert a trombózis hajlam miatt besűrűsödik a vér, és kilökődik.
Lehet, hogy az IR okoz problémát, sajnos, bár kezelve van. És úgy tudom, hogy az IR is azért okozhat vetélést, mert roncsolja a progeszteront, ami nálam tuti nem lehet, mert szép magas mindig a progi szintem, de pótlást is kaptam mindig a biztonság kedvéért.
Nem tudom, nagyon el vagyok keseredve, első baba lenne, de ez a legrosszabb, hogy megfogan, de nem marad velem:(
Ha ez a baba is elmegy, akkor megyek meddőségire, mert hiába esek (eddig úgy tűnik) könnyen teherbe, ha elmennek a babák:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!