Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik okozhatják a kémiai...

Mik okozhatják a kémiai terhességet?

Figyelt kérdés
Milyen vizsgálatot célszerű elvégezni, ha már volt két kémiai terhességem?
2013. aug. 26. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az Ir valóban okoz progigondokat, mert a magas inzulin tönkre vágja a sárgatestet. A progidat mikor, melyik nap nézték? Én a Mensmetisbe járok, és ott RR nekem azt mondta, hogy nincs jelentősége a legtöbb esetben a proginak, ha csak egy nap nézik (általában 21. nap szokták), mert lehet, hogy egyik nap jó, másnap pedig hirtelen leesik. Progipótlást mikortól kapod? Nekünk akkor sikerült a bébi, amikor tüszőrepit kaptam és utána két nap múlva elkezdtük a progipótlást is. Esetleg egy closti+tüszőrepi+progipótlás 3-as kombót ki lehetne próbálni, ha ilyen még nem volt.Amúgy az inzulin eredményeid helyrejöttek? Voltál kontrollon? Sajnos a metformin sem mindenkinek használ...
2013. aug. 26. 18:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Legelőször 30 napos ciklus esetén megnézték a 23. napon, akkor 80 volt, majd a 30. napon 102.

A pozitív teszttől szedek 3*1 Utro-t.

A peteérésem teljesen rendben van, úgyhogy ezt a clostys dolgot biztos kihagynám, főleg IR és PCO gyanú esetén.

Nagyon bizakodom, hogy ez a baba megmarad, ma voltam reggel hcg vérvételen, csütörtökön megyek legközelebb. A tesztem egyértelműen erős pozi, de csak nagyon kicsivel erősebb, mint a tegnap előtti. Meglátjuk. Most mégjobban próbálok figyelni a diétára, esetleg arra gondoltam, felhívom a dokim, hogy emeljek-e a progi adagon.

Hozzáteszem, nem hiszem, hogy ez volt a gond, hogy alacsony lenne a szintem, mert soha nem volt pecsételgetésem, vagy ilyesmi.

Nagyon köszönöm a válaszod, most más reményem nincs is, csak a bizakodás.

2013. aug. 27. 09:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Ja, inzulin kontrollon még nem voltam, mert három hónapja csináltál először a terhelésest, azóta szedem a Mercformint, mozgok, diétázom, bár az megy a legkevésbé.

Ciklusom rendszeres, peteérésem eddig mindig volt.

Amúgy ezek voltak az eredményeim:

0 perces vércukor: 4,5 / inzulin: 2.

60 perces cukor: 3,7 / inzulin: 38,6.

120 perces glükóz: 3,3 / inzulin: 31,6.

2013. aug. 27. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Próbáld a diétát is tartani, az is nagyon fontos. Reggelire kerüld a gyors felszívódású dolgokat. Amúgy a 3 hónap még nem túl sok idő, könnyen elképzelhető, hogy ennyi idő alatt nem javultak még az értékeid kellő mértékben. Viszont sajnos az eredményeid nem túl jók. Az nem jót jelez ugyanis, hogy a 60 perces cukor már annyira lemegy. Valószínű nagyon nagy inzulinválaszod van valamikor az első órában.
2013. aug. 27. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező, baromi régi kérdés, én most járok hasonló cipőben, két kémiai terhesség egymást követő hónapban. Mi lett végül? sikerült a baba?
2023. szept. 20. 19:58
 16/16 Kisóóóó válasza:
Kedves utolsó! Hogy alakultak nálad a dolgok? Nekem most volt egymás után 2 kémiai. Mondjuk nekem még csak most tért vissza a ciklusom szülés után. Remélem csak ez a gond
2023. dec. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!