Mik okozhatják a kémiai terhességet?
Legelőször 30 napos ciklus esetén megnézték a 23. napon, akkor 80 volt, majd a 30. napon 102.
A pozitív teszttől szedek 3*1 Utro-t.
A peteérésem teljesen rendben van, úgyhogy ezt a clostys dolgot biztos kihagynám, főleg IR és PCO gyanú esetén.
Nagyon bizakodom, hogy ez a baba megmarad, ma voltam reggel hcg vérvételen, csütörtökön megyek legközelebb. A tesztem egyértelműen erős pozi, de csak nagyon kicsivel erősebb, mint a tegnap előtti. Meglátjuk. Most mégjobban próbálok figyelni a diétára, esetleg arra gondoltam, felhívom a dokim, hogy emeljek-e a progi adagon.
Hozzáteszem, nem hiszem, hogy ez volt a gond, hogy alacsony lenne a szintem, mert soha nem volt pecsételgetésem, vagy ilyesmi.
Nagyon köszönöm a válaszod, most más reményem nincs is, csak a bizakodás.
Ja, inzulin kontrollon még nem voltam, mert három hónapja csináltál először a terhelésest, azóta szedem a Mercformint, mozgok, diétázom, bár az megy a legkevésbé.
Ciklusom rendszeres, peteérésem eddig mindig volt.
Amúgy ezek voltak az eredményeim:
0 perces vércukor: 4,5 / inzulin: 2.
60 perces cukor: 3,7 / inzulin: 38,6.
120 perces glükóz: 3,3 / inzulin: 31,6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!