Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fennáll a terhesség veszélye?...

Fennáll a terhesség veszélye? Furcsa.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még július vége felé együtt voltunk a barátommal, és kb 5 perc után észrevettük hogy elszakadt a gumi. Azt mondja, hogy még csak közelében sem volt annak hogy elmenjen, de azért izgultunk. 3 hétre rá megjött, aznap este amikorra vártam. Semmi fura nem volt benne, pont mint az előzők, az is 6 napig tartott. Utána egy héttel lett egy kis hüvelygyulladásom, tóban fürdés után (elfelejtettem a tampont :/). Volt otthon egy hármas pakkból 2 maradék tabletta (Canesten) azt elhasználtam + krém, de aztán újra előjött pár napra rá. Elmentem nőgyógyászhoz, megvizsgált és feladott egy csomag tablettát (GYNOFLOR), 6 db-osat. Attól már rendbejöttem, múlt hét elején járt le. Múlt pénteken pettingeltünk a barátommal jó 2 órát, de szex nem volt. Utána kimentem pisilni és láttam hogy van egy kis (talán mensiszerű) vér, viszont az 4 napja volt. Mára-holnapra várom, de még nem jött meg. Elég bonyolult, szerintetek mitől lehetett az a vér? Van valami?

2013. szept. 10. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
nem hiszem, de csinálj egy tesztet!!
2013. szept. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!