3 hónapja szültem teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
sajnos nem szopattam, és a menstruációm most jött meg augusztus 30. kalkulátor szerint, most van peteérésem, együtt voltunk párommal és véletlenül balul sült el a dolog, nem szedek semmi fogamzás gátlót, megszakításosan védekezünk..Mit csináljak? Terhes lehetek?
van valami vény nélküli tabletta?
2013. szept. 9. 23:51
1/4 anonim válasza:
igen a szoptatás nem mindig vèd meg a terhessègtõl!!
2/4 anonim válasza:
De írja is, hogy nem szoptatott. Szóval nem ez volt a kérdés... Kedves kérdező, lehetsz állapotos. Ha nem szeretnétek ilyen hamar másik babát, szerintem vegyél be egy eseményutánit. (Én szülés után, kb. fél év múlva tudtam sexelni a párommal....szerencsés vagy)
3/4 A kérdező kommentje:
be vettem egy eseményutánit, augusztus 30 jött meg a menzim, és ma újra meg jött, ez a tabletta hatása? Kicsit megijeszt hogy vérzek:(
2013. szept. 16. 21:31
4/4 anonim válasza:
Szerintem a tabletta miatt van, bár én még nem vettem be ilyet. A betegtájékoztató nem írja, hogy lehet ilyen "mellékhatás"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!