Menstruáció egy hónapban kétszer?
Sziasztok!
Múlt hónap Augusztus 9-14.-éig tartott a menstruációm. A párommal baba projektbe kezdtünk a fent említett hónapban, viszont 31.-én ismét megjött a menstruációm. Először azt hittem,hogy csak beágyazódás lesz,mert minimálisan barnáztam csak,de aztán a vérzés hossza, egy átlag menstruációm hosszával volt egyenlő,csak maximum kicsit kevesebb vérrel. Most képtelen vagyok ovulációt is számolni,mert átlagban 30napos ciklusaim voltak és ha stresszesebb időben voltam,akkor pedig késett,de ilyen még nem volt,hogy kétszer jöjjön meg egy hónapban. Előtte nap begörcsölt a méhemnél , másnap megjött de már nem fájt. Mi lehet az oka. Lehetséges hogy valami baj van? Mostanában kellene megjönnie , de gondolom így már nem fog,vagy mégis? Hogy tudok így ovulációt számolni? Veletek volt már ilyen? Előre is köszönöm! :)
Szia!
én is pont ugyanígy voltam, életemben nem jelentkezett még ugyanabban a hónapban menstruációm kétszer. Bár nekem csak 3 napig tartott, nem tudtam mire vélni. Azt mondják, hogy megesik ilyen, hogy néha változik a ciklus. Hát persze ha más gond is van mellette, akkor érdemes orvoshoz elmenni. Bocsi, segíteni nem tudtam, de gondoltam megosztom veled tapasztalatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!