Milyen ovutesztet érdemes venni? (az interneten rendelhető nem érdekel) és hogyan kell használni, mennyibe kerül?
Van két tök jó márka az egyik a Gabriel a másik a Babymarkt.Elöbbi patikában utóbbi Rossmann DM-ben kapható,kicsit drágák de én is ezeket veszem mert a neten rendelhető.tesz-vesz meg mit tudom én milyenek nem érdekelnek.
Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy kell elkezdeni,hogy 11 nap környékén a mensi első napja a ciklus első napja,és folytatni minden nap egészen 17-18 napig.Délután célszerű csinálni mert akkor a legmagasabb a szervezetedben a luteinizáló sárgatesttermelő hormon,fontos,hogy tesztelés elött nem igyál folyadékot min.2 órával.Minden nap ugyan abban az időpontban csináld.
Meg fogod látni,hogy napról napra erősebb színű csíkod lesz a teszten,na amikor a legerősebb a csík onnantól 24-36 óra mulva lesz tüszőrepedésed.
Amikor meglátod az erős csíkot,attól a naptól kell együtt lennetek a pároddal,és végig még akkor is amikor ismét negatív lesz a teszt.Ez kb 2-3-4-5 nap,egyén függő.
Én az interneten rendeltem One Step típusút. Ugyanúgy kell használni, mint a rossmannos drágát, csak ez nagyságrendekkel kevesebbe került: 40 db került postaköltséggel együtt 4ezerbe.
Jól működik. Én is kezdő voltam benne, ráadásul épp külföldön voltunk, közvécékben szerencsétlenkedtem a pohárral-tesztcsíkkal. :-) De egyik nap pozitív lett a teszt, másnap elindult felfelé a hőm, 12 nap múva meg pozitívat teszteltem. :-)
Ja, azt kifelejtettem, hogy a teszt azért kevés lett volna a babához. :-P
Köszi a válaszokat!
1.válaszoló megírnád, hogy mennyibe kerül a gyógyszertári és mennyibe a másik teszt, és hány db-os?
2. válaszoló gratula a babucihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!