PG53 mikroszkóp miért mutat 32-33dik napon is páfrányosat? Nemrég kezdtem használni, de ezt nem értem.
Jó játékszer. Full páfrányos, vagy pöttyös-páfrányos?
Mutat, de csak akkor, hogyha helyesen használod. Előtte min két óráig se inni se enni se rágó se semmi.
Vagy hüvelyváladékból.
Én elajándékoztam az enyémet, játszon vele más :):):) Inkább ovulációs tesztet vegyél!
32-33napon már menstruálni kellene ..?? De egyébként olvastam, hogy sokan ezt is szokták jóslásra használni...:)
Itt vagyok én, és az egyik barátnőm, aki nekem ajánlotta...nekünk bevált!
Első hónapban teherbe estünk mellette mindketten!
Megmondom őszintén, hogy én csak mensit követően kezdtem nézegetni vele, aztán peteérés után én már nem is foglalkoztam vele, mégis minek? Akkor együtt voltam a párommal és kész...
Egyébként volt itt olyan kérdés régebben, hogy kimaradt mensikor ha páfrányos, akkor az terhességet jelenthez...
Nem tudom mennyi az igazságalapja, nem nézegettem...
Egyébként az egésznek a titka, hogy normálisan kell elvégezni. Reggel ébredés után felkentem rá a nyálat, utána ettem-ittam, érdekes nálam jól működött...
Pl sógornőmnek is ajánlottam, mikor teherbe akart esni, soha nem mutatott neki páfrányt, aztán kiderül, hogy egyáltalán nincsen peteérése... Úgyhogy erről ennyit...
Reggeli előtt csináltam, mert én napközben nem birok ki még egy órát sem ivás nélkül.
Ma vagyok a 34.dik napon, de mensi még nincsen, ma wc papiron láttam egyhe rózsaszint csak, de nincs megjön érzés.
A párfányos tegnap reggelre bővült pár buborék szerű valamivel, de a vonalas páfrányosat még láttam ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!