Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fagyasztott embrio visszaült...

A fagyasztott embrio visszaültetés milyen? Milyen kezelést csinálnak, és milyen gyakran kell menni uh-ra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 10:22
 1/1 anonim válasza:
ugyan olyan mint amikor a frisset kapod vissza!nem kell szuríznód magad csak méh fal vastagító bogyókat kapsz!uh-ra nekem 1-szer kellet mennem meg az nap hogy beültették őket előtte meg nézet uh-n a doki!végül is 2-szer de én a másodikat nem számolom mert akkor már beültetés is volt,de ez csak akkor van így ha fel olvadnak!!!nálam legalább is így volt!szedtem a bogyókat 3 napig akkor mennem kellet uh-ra ott jó volt minden azt mondta szedjem tovább és 3-nap múlva telefonáljak reggel 8-kor hogy mi van a fagyi babákkal,így is lett és akkor meg mondták telon hogy a 6-bol 2-tő beültetésre vár mennyek 11-orára akkor volt még egy uh és kész!nálam így volt!
2013. szept. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!