Mit lehet tenni, ha minden rendben egészségügyileg a babához, de nem működik a szex?
Az a gondom, hogy a férjem nem jön izgalomba. Semmitől! SE romantikus fürdő, vacsi, szexi ruci még akkor sem, ha ő kezdeményez. Úgy szeretnék babát, azt mondta ő is. Megvártam, hogy kezdeményezzen, de 10 perc után közli, hogy lelankadt és semmi sem segít. Mit tegyek? Valami szer, krém? Vagy a péniszgyűrű jó?
Májusban halt el a terhességem, azóta closit és bromot kapok. Mindent rendben találtak amúgy a magas prolaktin kivételével. Annyira tehetetlennek érzem magam:(
az én férjemnek is volt hasonló gondja, de azt hisszük, hogy pszichésen. 30 éves. Decemberben volt egy vetélésem, utána tisztulás, gyógyszerek, vizsgálatok, stb., és mikor minden megvolt, csak azt kellett neki egyszer mondjam, hogy „akkor most gyereket csinálunk”, és úgy lekonyult, hogy hetekig nem volt képes az erekcióra. Ráadásul még valami felfázás is bújkálhatott benne. Aztán egyszer csak véletlenül, épp pé napján eljutottunk a csúcsra...
27 hetes vagyok
Hát, szerintem, nincs itt semmi baj, csupán annyi, hogy a párod teljesíteni AKAR, mert időzítést kérsz tőle! Ez így akkor nem is lesz jobb. Ki tudod belőle csaploni Viagrával meg ilyesmikkel az ondót, de kérdem én, megér ennyit???
Kezdetben mi is gyereket AKARTUNK CSINÁLNI. Jah, gondolta Móricka!!! Az én férjemnek sem állt fel. Pedig "csak" annyit kértem tőle, hogy a ciklus 12. napjától a 22.-ig legyünk együtt 2 naponta! NEM MENT!! Miért is menne? Én füttyentek, ő meg feláll, és eljut a végéig? NEM!
Miután beláttam, hoögy nem hazsnálati tárgy a férjem, hiába akarta ő is egy vetélés után rettentően, elkezdtem használni az ovutesztet, hagytam pihenni a férjem, egy hónapban 3-szor ha együtt voltunk!!!, és sosem mondtam meg neki, hogy mikor pozitív az ovuteszt, hanem elcsábítottam, és a hónap végén közöltem vele, mikor megjött, hogy "pedig jókor voltunk együtt".
Szerencsére csak 2 ilyen hónapot kellett túlélni, mert a 3. hónapban sikerült a baba.
Ha a mentalitásodon nem változtatsz, akkor ennek a kapcsolatnak annyi. Meghal! Megér ennyit az, hogy neked már a következő hónapban pozitív legyen a teszted???? Szerintem, nem, de te tudod.
09:28-nak: csak a pontosság kedvéért írom, hogy szerintem kevered az erekciót a fellációval.
Felláció: férfi nemi szerv ingerlése, kielégítése szájjal. (Női változata a cunnilingus.) Ebből nincs spontán, csak szándékos. :-)
Erekció: amikor feláll a férfi nemi szerv. Na, ebből még nem láttam szándékosat. :-)
Kedves utolsó,jaj igen bocsika erekciót akartam írni,elírtam,tudom a két szó jelentését,csak gyorsan írok.
Remélem azért olvastatok a soraim között:))
Második válaszoló vagyok.
Valaki ezt írta: "nem kell azonnal az andrológiára szaladni,ott úgysem a fellációt nézik,hanem a sperma termékenyítőképességét."
Szeretném tisztázni a félreértést az andrológia és az urológia körül, csakhogy tisztán lássuk a dolgokat. Az urológia nem nemispecifikus és a vizeletkiválasztó és az ezzel kapcsolatos szervekkel foglalkozó orvostudományi ág, míg az andrológia nemcsak a férfiak meddőséggel, de a férfi szexuális zavarok diagnosztikájával és kezelésével is foglalkozik.
12.02-es vagyok.
Ezen ne aggódj! Nincs tét! Maximum ebben a hónapban nem sikerül!
Amikor a 3. hónapban este 11-kor pozitív lett az ovuteszt, hulla fáradt volt a férjem, egy csöpp kis esélyt nem adtam volna az egésznek, hogy menni fog neki...
De tét nélkül, ha megy, megy, ha nem, nem, elcsábítottam. Életünk legszebb éjszakáját töltöttük kint az udvarban egy koraőszi éjjelen. :)
Ha jókor vagytok együtt, és nem jön össze, legalább olyan dühítő, mintha nem tudtok jókor együtt lenni...
Épp ezért ne vedd görcsösen, TUDD, hogy eljön a te időd is, ha ezt bevésed az agyadba, nem fogsz "őrültségeket" kérni a párodtól, és még a baba is eljön hozzátok. Két legyet egy csapásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!