Lehetek terhes ha a barátom boxeren keresztul nyomta belem egy kicsit (többször) es en is bugyiban voltam?
Figyelt kérdés
Nem élvezett el.2013. szept. 8. 21:14
11/18 A kérdező kommentje:
#8 koszi az egyetlen normalis valaszt
2013. szept. 8. 21:34
12/18 anonim válasza:
Ennyitől nem leszel terhes, ne aggódj!
13/18 anonim válasza:
"- Gizike, ha tudom, hogy szűz vagy, óvatosabb leszek!
- Ödön, ha tudom, hogy meg akarsz d.ugni, leveszem a harisnyámat!"
15/18 anonim válasza:
Normális választ?
Bocs, de hülye kérdés - hülye válasz...
És vagy figyelj oda jobban biosz órán, vagy ha még nem volt ez tananyag, akkor meg ne bugyiszexeljetek (igazán meg főleg ne)!
17/18 anonim válasza:
Tulajdonképpen lehetsz. Az előváladék simán átjut két szétfeszített ruhadarab szálai közt. Ennyi erővel nem csak gumival lehetne védekezni, hanem zoknival, sapkával, bármivel...
18/18 anonim válasza:
hát basszus, ti nem vagytok normálisak... Ha az evolúció rendesen működik, nektek nem lesz gyereketek. Se így, se máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!