Milyen módszert, vitamint vetettetek be a könnyebb teherbeeséshez?
Nálunk is az E-vitamin vált be, én is szedtem és a férjem is.
Van ebben a rágörcsölés dolgoban valami, mert nálunk a 8-ik próbálkozós hónapban jött össze, amikor már nem számolgattam és stresszeltem, hanem abban a hónapban asszem 2-szer voltunk együtt, úgy látszik jókor.
6 hónap az semmi!
Legalább 1 évet kell várni a vizsgálatokkal.
Nekünk az első baba 10 hónap próbálkozás után jött össze, teljesen természetes úton, spontán, akkor amikor már azt gondoltuk hogy kivizsgálásra kell majd mennünk. Aznap fogant meg a baba amikor felkerestem egy magándokit azzal hogy nem tudok teherbe esni! Ő persze elküldött volna egyből ötféle vizsgálatra, de mire visszamentem volna a vizsgálatra már a kezemben volt a pozitív teszt!
Tudom hogy idegesítő hogy mindenki azt mondja hogy nem szabad rástresszelni, de tény, hogy nekünk is akkor jött össze a baba mikor "belenyugodtunk", hogy ez nem jön össze és nem is számítottunk rá.
ha gyereket akarsz, nyugodtan be lehet kamuzni, hogy egy éve próbálkoztok... semmi kárt nem okozol vele senkinek...
-----------------------------
leginkább lelkileg kell lazának lenni, több csajszitól is hallottam már, hogy próbálkoztak-próbálkoztak, és kb. mikor eltelt fél év, és már nem feszültek annyira a témán, sikerült.
-----------------------------
szerintem van egy "termékenységi idő" - pl. a tesóm is és én is áprilisban születtünk (tehát júliusba készültünk) a tesóm is és én is májusban szültünk, (tehát augusztus-szeptemberben készültek a gyerekeink) - vagyis a női szakasz nálunk nyár közepén - végén termékenyebb... ezt is bele lehet kalkulálni...
---------------------------
van akkupunktúra és különféle mozgásforma ami segítheti a teherbe esést, szerintem ezek mind lazító jellegűek, ezeket ki kellene próbálnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!