Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módszert, vitamint...

Milyen módszert, vitamint vetettetek be a könnyebb teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
nem akar összejönni a baba, ezért kiváncsi vagyok kinek mi segített (szexet leszámítva)

2013. szept. 8. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
E vitamint szokták tanácsolni, erősíti a méhnyálkahártyát. Ha még nem történt meg, nem árt pajzsmirigy működést vizsgálni. Alul működő pajzsmirigy mellett nehezebb teherbe esni.
2013. szept. 8. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 9 hónap próbálkozás után tegnap lett pozitiv a teszt, 7 hónapon keresztül mindent bevetettem, teák, hőmérőzés, LH teszt, gyertyaállás stb..semmi, már el is voltam kenődve, aztán elhatároztam hogy majd jön ha jönnie akar, ha letelik az egy év akk pedig irány a doki, és tessék, én is utáltam mikor azt mondták ne görcsölj rá, de tényleg van benne valami...jah viszont nem tom az számit e hogy utóbbi 2 honapban E vitamint és folsavat szedtem, lehet ennek is köszönhetem!sok sikert, mielöbbi babásodást..
2013. szept. 8. 15:34
 3/10 A kérdező kommentje:
6 hónapig baba projekteztünk majd 2 hónapig nem most elkezdtük megint...az 1 év az a folyamatos baba projektre szól?
2013. szept. 8. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen én úgy tudom, hogy 1 év folyamatos sikertelen próbálkozás után csinálnak részletesebb kivizsgálást
2013. szept. 9. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is az E-vitamin vált be, én is szedtem és a férjem is.

Van ebben a rágörcsölés dolgoban valami, mert nálunk a 8-ik próbálkozós hónapban jött össze, amikor már nem számolgattam és stresszeltem, hanem abban a hónapban asszem 2-szer voltunk együtt, úgy látszik jókor.

2013. szept. 10. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

6 hónap az semmi!

Legalább 1 évet kell várni a vizsgálatokkal.

Nekünk az első baba 10 hónap próbálkozás után jött össze, teljesen természetes úton, spontán, akkor amikor már azt gondoltuk hogy kivizsgálásra kell majd mennünk. Aznap fogant meg a baba amikor felkerestem egy magándokit azzal hogy nem tudok teherbe esni! Ő persze elküldött volna egyből ötféle vizsgálatra, de mire visszamentem volna a vizsgálatra már a kezemben volt a pozitív teszt!

Tudom hogy idegesítő hogy mindenki azt mondja hogy nem szabad rástresszelni, de tény, hogy nekünk is akkor jött össze a baba mikor "belenyugodtunk", hogy ez nem jön össze és nem is számítottunk rá.

2013. szept. 11. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

ha gyereket akarsz, nyugodtan be lehet kamuzni, hogy egy éve próbálkoztok... semmi kárt nem okozol vele senkinek...

-----------------------------

leginkább lelkileg kell lazának lenni, több csajszitól is hallottam már, hogy próbálkoztak-próbálkoztak, és kb. mikor eltelt fél év, és már nem feszültek annyira a témán, sikerült.

-----------------------------

szerintem van egy "termékenységi idő" - pl. a tesóm is és én is áprilisban születtünk (tehát júliusba készültünk) a tesóm is és én is májusban szültünk, (tehát augusztus-szeptemberben készültek a gyerekeink) - vagyis a női szakasz nálunk nyár közepén - végén termékenyebb... ezt is bele lehet kalkulálni...

---------------------------

van akkupunktúra és különféle mozgásforma ami segítheti a teherbe esést, szerintem ezek mind lazító jellegűek, ezeket ki kellene próbálnod :)

2013. szept. 18. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is javaslom az e vitamint. Mindkét kisfiam az első hónapban összejött, mikor elkezdtem szedni. Előtte hónapokig semmi. Én a vitaminra fogom. :)
2013. szept. 18. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy melyik e vitamint szeditek? meg folsavot? mert annyi fajta van
2013. szept. 26. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Sima gyógyszertári alanatúr!!! Semmi cécó, a legolcsóbb. Úgy kell kérni, hogy egy doboz Folsavat, és E vitamint. Úgyis megkérdezik hány mg-os kiszerelést kéred, persze a nagyobbat :)
2013. szept. 26. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!