Túl nagy korkülönbség? Többi lent
Figyelt kérdés
A fiam 6 éves decemberben a lányom ugyanebben a hónapban 2 éves lesz. Nem tudom eldönteni, hogy belevágjunk -e a 3. gyerek projektbe 2015 tavaszán (2 év múlva) vagy sem? én akkor 33-34 éves leszek. Szívem szerint szeretnék még egy gyereket, de ésszel tudom hogy nem biztos hogy jó lenne ha ekkora lenne köztük a különbség!? sajnos előbb tuti nem tudnánk bevállalni, mert dolgoznom KELL! Kíváncsi vagyok hányan mondanának igent és hányan nemet erre, és ha indokolnátok is megköszönném! nem ezen fog múlni semmi, csak érdekelne hogy másoknak mi a véleménye - mert a családom véleménye sajnos nem mérvadó!2013. szept. 7. 14:56
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2013. szept. 16. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!