Hisztek a Jónás módszerben?
Figyelt kérdés
Tudom volt millió ilyen kérdés,de én MOST kérdezem tőletek,hogy szerintetek sikerülhet vele a baba?Van köztetek,aki hisz benne,vagy netán sikerült is a babuci?2009. nov. 2. 18:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez butaság, mert még az sem szokott bejönni, hogy tűszőrepedéskor kell együtt lenni, ha fiút akarnak. Az orvos mondta, hogy ennek így kéne lennie az élet mégis rácáfol. Úgy hogy szerintem nem 100%-os semmi.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én elejétől a végéig utánanéztem ennek a Jónás módszernek. De hónapokig semmi, majd megkérdeztem a nőgyógyászom, és azt mondta, ő nem hisz ebben, szerinte akinek ezzel a módszerrel összejön a baba, az nem a módszer miatt van, hanem valószínű amúgy is összejött volna. Nekem a Jónás módszer szerint a termékeny napjaim mindig a menstruációm második vagy harmadik napjára esett.Hát én csalódtam ebben a módszerben is, de ki tudja, lehet másnak bejött....Nekünk azóta sincs babánk sajnos:(
3/7 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok,nos úgy tudom,hogy akkor is beválik ha mensikor van az a bizonyos nap,ugyan úgy 85% os az eredményessége.Hát én kipróbálom,ma telihold van,én 3 nappal utána születtem,úgyhogy most akció csütörtökig:)Pénteket írja Jónás napomnak,hát bizakodom!
2009. nov. 2. 19:57
4/7 anonim válasza:
Én nem hiszek benne,már csak azért sem,mert március 7-re írt a hónapban egyetlen teherbeesős napot,méghozzá kislányt,erre március 20 körül fogant a fiam:)
5/7 anonim válasza:
nekem is mensi után 4 nappal írta a termékeny napot, de az ovu teszt szerint a mensim után 9nappal volt ovum.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem értitek?Pont ez a lényege,hogy nem akkor esel teherbe mint amikor teszttel bizonyított ovulációd van!
És mensikor is ugyan olyan az eredményessége.(mondjuk engem sosem zavart,hogy ha menstruálok,akkor szeretkezzek,mi szoktunk azokon a napokon is)
Látom feleslegesen írtam ki a kérdést,inkább másépp fogalmazok: Olvasta valaki Jónás Jenő:Fogamzáskontroll c.könyvét?
Ismeri valaki Dr Pánszky Gyulát,a Jónás módszer egyetlen magyar képviselőjét?
2009. nov. 3. 07:12
7/7 anonim válasza:
Hát, már nem aktu, de azért ide írom: CSAK AKKOR MŰKÖDIK, HA EGÉSZSÉGES MINDKÉT FÉL!!!! Különben teljesen mindegy..
Én azért hiszek benne, mert nekem a peteérésem és a Jónás napom el van csúszva, és vérzésem a hőgörbe szerinti peteérés alapján jön meg, peteérésem viszont a Jónás napomon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!