Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két féle baktériumot és...

Két féle baktériumot és Candida gombát tenyésztettek ki nálam, mikor mulik el? Babát akarunk

Figyelt kérdés
Egy honapig kezeltem magam,10dbos gömbölyü kúppal és fluconer kapszulát szedtem a párommal együtt.Utánna a gombára meg Mikogal 3dbos kupot.Egy honapig nem is voltunk együtt,folyásom nem is volt szinte.De tegnap sexeltünk és azota sárgás folyásom van.Talán a párom nem lett rendesen kikezelve??Mikor mulik el?Babát szeretnénk már másfél éve,lehet hogy ez miatt nem sikerül.Pénteken megyek nődokihoz,majd elmondom neki ezeket.Clostit szedek.Segitsetek!!Köszi
2009. nov. 2. 15:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi most olvastam vissza a leveleidet és pár kérdést ujra feltettem pedig te már megirtad.Bocsi
2009. nov. 6. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia. Megint én. :)

Az a csepp is jó, csak az alkoholos, azt hiszem, meg keserű nagyon, míg az ökonetesnek nincs íze egyáltalán, meg alkohol sincs benne, így baba mellett is lehet használni.

Nekünk 20 hónap után sikerült a baba, a 3. clostis hónapban. Sajnos a peteérésem nem volt az igazi, erre kellett rásegíteni.

Mi gombával is szexeltünk, ez van. :)

Én dokihoz nem mentem vele, így semmit nem is kaptam, mert nem zavart, semmi tünete nem volt a bővebb folyáson kívül.

Most, hogy babát várok, már persze elmentem dokihoz, így estem túl 2 hetes canesten kúrán...

Amint azt abbahagytam, szedem a grapefruitcseppet, meg csinálom a diétát, legalábbis igyekszem tartani. :)

2009. nov. 6. 10:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen keserü de azt mondták a patikába amikor nem keserüt kértem hogy ez azért keserü mert graepfruit.Ha teherbeesem akkor ezt ne használjam?De igy most nem árt ugye?Mert akkor nem csepegtetek az innivalomba.Amikor nem mentél dokihoz akkor tudtad hogy gombád van?Honnan?Nekem csak folyásom volt,más nem.Ja meg néha sex alatt égett kicsit meg csipett,de nem mindig.

Majd még irok de most mennem kell.Köszi.Szia!

2009. nov. 6. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Most még használhatod a keserű cseppet, nyugodtan, majd ha baba lesz, akkor cseréld le az alkohol nélkülire.

Én onnan tudtam, hogy gomba lehet, hogy néha besárgult a folyásom, meg néha csípett engem is szex közben.

De nem igazán érdekelt, mert kezdődtek a clostis hónapok. :)

2009. nov. 6. 14:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Oké,köszi szépen.
2009. nov. 10. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!