Két féle baktériumot és Candida gombát tenyésztettek ki nálam, mikor mulik el? Babát akarunk
Nálam is ez volt a baj, nem szabadultam a candidától.
Aztán babás lettem, és most rosszabb.
Most vagyok túl egy 2 hetes canestenkúrán, de már érzem, hogy visszajött.
Természetgyógyászhoz fordultam, aki a diétát (semmi tej, szénhidrát, lisztes, élesztős) ajánlott, és a grapefruit cseppet, ami antibakteriális. Felfázásra szokltam is használni, 5 nap alatt elmúlik vele tökéletesen, de azt nem tudtam, hogy gombára is jó. Belsőleg is kell, és a tisztasági betétre is kell cseppentenem minden nap.
Hát majd kiderül... Remélem, beválik, szeretném, ha a szülésre elmúlna ez a fránya gomba...
Azt mondta a term.gyógy., ha ez nem jön be, de be fog! :), akkor van egy nagyon jó tisztasági betét, azt próbáljam még ki.
Sok sikert!
10 hetes kismama
Az ÖKONET féle cseppet vettem bioboltban, elég drága, de nem alkoholos, így helyileg is lehet használni "odalent", meg lenyeléskor sem kell öklendezni, mert nem keserű. Elég borsos ára van, de megéri. :)
De ne aggódj ennyire, szerintem, mert tudom, hogy kellemetlen, de a babának így sincs semmi akadálya! Ettől még próbálkozzatok!
előző válaszoló
Ne használj már kúpot! Ennyi bőven elég volt. Ha nem múlt el, nem fog elmúlni a kúpoktól. Szedd a cseppeket, és csináld a diétát.
Egyébként túl vagyok a 2 hetes canesten kúrán, és amint abbahagytam, citromsárga folyásom lett, nem is kevés.
Úgyhogy csinálom a diétát, és cseppezek.
Köszi.Akkor lehetek együtt a párommal?Pénteken megyek dokihoz pár napos kupot meg kenöcsöt bevállalok de csak peteérés után,szoval mensesig azért hogy több honapot ne kelljen kihagynunk.Te milyen cseppet használsz?És csinálod a diétát?Létszi ird le hogy hogyan kell.Megköszönném és sokat segitenél vele.Köszi
Szia!
Mint már írtam, az ÖKONET nevű grapefruit cseppet használom, és most kezdtem el azt, hogy minden nap a tisztasági betétre csepegtetek 2-3 csepp tiszta levendula-illóolajat. Ilyet is találsz herbáriában, de ne azt vedd, aminek csak illlata van, de összetétele nem, hanem a pannonhalmi félét! Ez a neve, így fogják tudni.
Ez jó fertőtlenítő hatású.
A diétának nincs külön receptje, hanem annyiból áll, hogy kihagyom az édességeket, cukrot, mézet, és mindent, amiben liszt és élesztő van. Tejből csak pici 1,5%-osat, meg sovány joghurtot és tejfölt eszek. Penészes sajtokat nem eszem! Gyümölcsökből is csak azt lehet, ami nem túl cukros, - narancs, alma, és ezzel ki is fújt. :)
banán, körte, szilva, szőlő tabu.
Én próbálkoznék a helyetekben, a gomba miatt egy peteérést sem hagynék ki. :)
Én is clostit szedtem egyébként, plussz gomba (szex után néha csípett is odabent), de sikerült a baba.
Sok sikert nektek is!
Szia!Jaj köszi szépen a hasznos választ.Jo látni hogy még igy is teherbe lehet esni:)És te mennyi idö után estél teherbe?És mennyi idö után mulott el a gombád?Milyened volt?Gomba alatt sexelni?A kupozások mindig beleestek a pé idöszakára sajnos ezért már egy két honapot sajna kihagytunk de többet nem akarok.Amikor teherbeestél akkor pont volt gombád?És akkor mit kaptál rá?Ilyenkor nem veszélyes?
Én grépfruit mag olaj cseppet használok,10cseppet hohes c narancsba napi 2x.Ez is jo?Bocsdi a sok kérdésért,azért remélem válaszolsz:) Várom
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!