Hogyan kell szedni a méhpempőt és mennyit? Tényleg segít a teherbeesésben? Inszemre készülök jövő hónap elején.
Nekem is olyan van. Napi 1 kávéskanál az adag. Én missed ab. után szedem, mert vastagítja a nyálkahártyát.
Mielőbbi babucit!
Nézd, én most mensizek először a műtét óta és elkezdtem. Még egy vérzés, és újra próbálkozunk. Azt olvastam, hogy legalább 4 hét a kúra, az enyém így 6 hetes lesz. (Köv. pé-ig gondoltam enni) Ha decemberben mész inszemre, kezd el Te is, így lesz ideje hatni:)
Sok sikert még egyszer! (2. voltam)
Laparod volt? Nekem szeptember elején csinálták, átjárható voltam. Pé-m nem nagyon van, azt próbálnak stimulálni. Most már úgy néz ki, hogy sikerült. 3 éve próbálkozunk.
Megfogadom a tanácsod, megettem az első kiskanálnyit.
Remélem mindketten mihamarabb sikert érünk el!!
Szia!
Lapar műtétre talán nincs szükségem (kopp-kopp-kopp). Van egy 14 hónapos fiam. 10 hónapos volt, amikor terhes lettem, még szoptattam. Sajna 12 hetesen vérezni kezdtem, és sajna már nem vert a kicsi szíve. Műtéttel fejezték be a terhességet. A dokim azt mondta, két mensi, és próbálkozhatunk. Múlt kedden jött meg először, és akkor kezdtem enni a pempős mézet. Ahogy írtam, 6 hetes kúrát csinálok, hátha első próbálkozásra sikerül a 2. baba.
Szorítok Neked is!
Szia!
Tudsz mondani valamit? Már úgy értem, hogy jön a babád? Csak hirtelen eszembejutott ez a méhpempő, és hogy beszélgettünk róla. Nekem már nem kellett inszemre mennem, előtte spontán összejött. Nem tudom, hogy a pempő hatása-e, de én mindenesetre hiszek benne. Pénteken töltöm a 13. hetet.
Szia!
Rám éreztél, remélem. Már nem vártam, és nem is jött meg, a hőm fent van. Holnap tesztelek. Ha érdekel, megírom. (Utolsó)
Ja, még annyi, hogy karácsonykor is volt egy pozi tesztem, de átsuhant rajtam egy vírus magas lázzal, meg ami még "kell" és miután átment rajtam, megjött:(
Mindegy, majd most, amúgy én is hiszek a méhpempő erejében.
És nagy gratula Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!