Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13. -ára /nem /várom, teherbe...

Kitta89 kérdése:

13. -ára /nem /várom, teherbe eshetek még?

Figyelt kérdés
Ha a most következő hétvégén péntek,szombat,vasárnap együttleszek párommal,van esélye a teherbeesésnek?29napos a ciklusom.van már egy 4éves Kisfiam,kistestvért szeretnénk apukával..gravidát szedem 3hete...24L
2013. szept. 5. 19:15
 1/4 Lamakid333 ***** válasza:
19%

Először is!

Az orvosok is azt tanácsolják hogy legalább 3 hónapig szedj vitaminokat, beleértve a terhes vitaminokat is akár, hogy megfelelő képpen feltöltődj a gyermekáldásra. 3 hét annyi mint halottnak a csók. Semmi tartalék nem halmozódott fel, éppen csak elkezdett rendbe jönni a szervezeted.

Másodszor: A peteérés általában a ciklus után 14 nappal szokott lenni, de minden nő más. Ehhez tudni kellene mikor vagy termékeny. Ebben pedig csak az segít ha figyeled a hüvely váladékod. Ha olyan kezd lenni mint a tojás fehérje, tehát nyúlékony és áttetsző, akkor van éppen a legjobb esélyed teherbe esni. Természetesen nem tudhatjuk hogy neked már megvolt-e ez, vagy pedig még csak most jön, így eleve hülyeség a kérdés.

Harmadszor: teherbe lehet esni bármikor, hiszen a női orgazmus okozhat spontán peteérést is, amit semmi sem jelez előre. Akár még menstruáció alatt is teherbe lehet esni, kérdés hogy meg marad-e. Utóbbi esetben általában NEM a válasz. Minél közelebb van a menstruációhoz a peteérés avagy a megtermékenyülés, annál nagyobb eséllyel nem tud majd beágyazódni, mert nem marad rá ideje, hiszen a test még "emlékezik" a rendszeres ciklus idődre.

Röviden a válaszom:

Igen, de nem hiszem hogy megmaradna. Figyelj arra amiket írtam, és akkor legközelebb már nagy eséllyel indulhatsz a várandósság felé!

2013. szept. 5. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszért,kielégítette minden le nem írt kérdésemet :)
2013. szept. 5. 19:51
 3/4 Misszabza ***** válasza:
Szia ! Mivel van már egy kisfiad, igy gondolom tudod hogy előtte a legfontosabb 3 hónapig folsavat szedni. Ha jól számoltam akkor 1 hete múlhatott el a peteérésed, ha tényleg szabályos mensesed van. Ezt előre senki nem tudja megmondani, ajánlatos 2 naponta szeretkezni, hogy a spermáknak is legyen elég idejük újratermelődni. Esély az mindig van, csak kérdés mennyi :) 32hkm
2013. szept. 5. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Szia. Hogy megnyugtassalak, nekem van már 5 gyermekem, egyikkel sem szedtem vitamint, mégis mind az 5 gyerek full egészséges. Ez függ az étkezéstől is, és az élet módtól is. tehát ha esetleg nem szedsz vitamint, akkor sincs akkora baj!!!
2013. szept. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!