Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz nélkül teherbe eshetek?

Menzesz nélkül teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Szülés után vagyok.

2013. júl. 29. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, van esély a teherbeesésre. Ugyanis sosem lehet tudni, hogy mikor jönne meg, és előtte mikor volt peteérés. Így simán lehet, hogy pl. adott hónap első napján van peteérésed, teherbe esel, és 14.-én, azaz két hét múlva már nem jön meg, esetleg már csak a tüneteket tapasztalod. Ezért is mondják, hogy szoptatás alatt is kell védekezni, mert sosem lehet tudni. (Persze, a tankönyv szerint minimális az esély, de én azért erre nem alapoznék.)
2013. júl. 29. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
20 hónappal a szülés után menses nélkül estem teherbe, aktív szoptatás mellett.
2013. júl. 29. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én így lettem. 16 hónap van a nővérem és köztem.

(Nekem pedig az első gyereknél aktív szoptatás mellett 3 hónap után jött meg a mensim, a másodiknál 5 hónap után)

2013. júl. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!