Menzesz végén teherbe esni?
Figyelt kérdés
sziasztok,menzeszem 4.napján szeretkeztünk és kilyukadt a gumi!szeretnénk babát csak az esküvőnk jövő héten lesz és megakartuk várni míg túl vagyunk rajta!most kell majd megjönnie szombaton, de olyan 1.5 hete mindennap szúrkál a méhembe hol jobb hol bal oldalt,és tegnap észre vettem,hogy lépésnél húzódott a méhem,ezt arra is lehet fogni,hogy fel vagyok fázni,de ez nem igaz mert voltam orvosnál és nincs ilyen téren gond!Illetve ez lehet furcsa lesz,de mi intenzív nemi életet élünk,és a hasi szúrka óta pedig az intenzitásom szintem megszűnt:S nem kívánom szinte!!!!szerintetek lett babócánk?2013. ápr. 29. 17:17
1/4 anonim válasza:
Én a menstruációm utolsó napján estem teherbe!
Ugyhogy még ha nem is gyakori,de van rá esély.
Ma már 3 hónapos a lányunk :)
2/4 A kérdező kommentje:
gratulálok,és remélem nálunk is sikerült:)csütörtökön megyünk nőgyógyászhoz,ő láthat majd valamit?
2013. ápr. 29. 17:20
3/4 anonim válasza:
Hm... elvileg minden lehet, én menzesz előtt két nappal estem teherbe.
Egyszerűbb lenne, ha vennél egy terhességi tesztet, mert a tünetek alapján sok minden lehet. A következő menzeszed pedig még messze van.
Elvileg, ha van is baba, éppen hogy beágyazódott, még nem lehetnek ilyen terhességi tüneteid.
Ha mész is dokihoz, nem sok mindent fog látni, és az első kérdése az lesz, hogy csináltál-e terhességi tesztet.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de az bíztat,hogy nektek is így sikerült:)
2013. ápr. 29. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!