1/10 anonim válasza:
Nem kell atteni, totál negatív.
2/10 anonim válasza:
Negatív. Nem értem ezt a "tegyétek át" dolgot... Ha nem egyértelmű,halvány,akkor másnap,vagy 2 nap múlva csinálok egy újabb tesztet,ennyire egyszerű.
3/10 anonim válasza:
az nem baj, hogy nincs semmilyen kép?
annak a negatívja is semmilyen :)
4/10 anonim válasza:
Őszintén sajnálom, de fogadj meg egy baráti tanácsot: a pozitív teszteket nem kell bűvölni, látszanak, ha azok. Nem kell nagyítani, fény felé tenni, manipulálni a képet. Ha nincs ott első ránézésre, akkor nincs ott. Sajnálom, legalább 100 tesztet csináltam már én is. Felesleges. Ha baba van, akkor nem fogod eltéveszteni! Mondom ezt úgy, hogy az első halvány pozitívat 4 nappal mensi előtt csináltam. Akkor is ott volt, még ha halvány is volt. Manipuláció nélkül, első ránézésre ott volt. Ezen most sajnos nincs semmi.
7/10 A kérdező kommentje:
OK köszönöm, lehet még korán teszteltem, csak szombatra nem várom...
2013. szept. 5. 10:11
8/10 anonim válasza:
Akkor meg hova a fenébe teszteltél még??
Majd ha nem jön meg,akkor tesztelj!
9/10 anonim válasza:
Majd leghamarabb holnap,de inkább vasárnap tesztelj,addig csak pocsékolás,nehéz kivárni,de muszáj. Sok sikert kívánok Neked!!! És majd várjuk a következő tesztről a képet!
10/10 anonim válasza:
Én megértelek :)
Sajnos amikor az ember mindet megtesz annak érdekében, hogy legyen és a végeredmény már nem rajta múlik akkor elég nehéz a várakozás! Én dettó ugyan így vagyok! Ez olyan mint egy mikor levizsgázol és a bizidet várod! Vajon jól ment, minden megvan?
Mi is nagyon régóta próbálkozunk és jártunk már külön fajta dokiknál is! De semmi.
Mivel az ex-epil tesztet használtam így azt tudom neked mondani, hogy a halvány pozi jól látszik rajta. Remélem nemsokára Te is megtapasztalhatod és sikeres egészséges 9hónapod lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!