Ti láttok ezen valamit? Áttenné nekem valaki negatívba?
Néha látok valamit néha nem :
Csináltam kíváncsiságként egy LH (alsó) tesztet is. Most lenne peteérésem, vagy mi ez? Normális 28 napos ciklusaim vannak. 37 a hőm 8 napja.
Köszönöm !
Köszönöm szépen! Valóban semmi sincs :(
Szerintetek miért lett ennyire erős az LH?
Első vagyok. Bocsi a tudatlanságomért még nem láttam ilyen LH tesztet, azt hittem az is terhességi.
Hát gondolom akkor most van peteérésed, úgyh hajrá :)
Szia.
Mindkét teszt negatív.Viszont érdekelne,hogy már megvolt a p.érésed??Mert az LH tesztet jóslótesztként is szokták használni.Feltételezem azt,hogy mivel már 8 napja 37 a hőd,akkor már 8 napja megvolt a p.érésed,és lehetséges,hogy sikerült a baba amit már az LH teszt kimutat viszont a terhességi teszt még nem.Én azt mondom neked,hogy várd meg a nemvártat,és ha nem jön meg,akkor csinálj még egy terhességi tesztet. :)
Sok sikert a babához :)
29+6 hkm
Köszönöm!
Kedves utolsó, ma vagyok a 12.dpon. Szerdára nem várom. Ez egy Xepil esti teszt. Kicsit elkeseredtem hogy semmi :( Szerintem petérésem nem lehet mivel magas a hőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!