Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. a ciklus 14-16. napján történt, hogy szűzen megujjaztak, én pedig kivertem egy srácnak, elélvezett. Még az sem 100%, hogy egyáltalán spermás kézzel belémnyúlt valahogy, de van rá esély, nem emlékszem. Lehetek így, szűzen terhes? Másnap csináltam egy terhességi tesztet, de ugye az túl korai míg kimutatja ezért szimplán várok 1 hetet hogy megjöjjön és csinálok mégegyet....
Nagyon félek. Csak paranoiás vagyok vagy van okom rá?
16L
2013. szept. 4. 21:11
1/4 anonim válasza:
Te szimplán buta vagy kislányom!
2/4 anonim válasza:
Szerintem így nem fogsz teherbeesni.
3/4 anonim válasza:
Az elsővel maximálisan egyetértek! Minek szexeltek, ha azt se tudjátok, hogyan működtök? A sok facebook-ozás helyett tessék olvasgatni a biológia tankönyvet! Még ennyi lökött tinit, mint mostanában?! Remélem nem vagy terhes, mert elég hüly.e anyja lenne szegénynek, apukáról nem is beszélve!!!
4/4 A kérdező kommentje:
nem volt szex!!
2013. szept. 5. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!