Mitöl fàjhat ilyen erösen a mellem?
SZIA
nem szeretnélek elkeseríteni én is utálni szoktam az ilyen lehangoló válaszokat, de ilyen is van sajna...
szóval nekem is csak pár nappal szokott előtte érzékeny lenni. 5 hónapja próbálkozunk aktívan a babával. egyik hónapban már nem várt előtt másfél héttel úgy éreztem lefognak szakadni a melleim. akkor mindenki azt mondta, hogy most lehet sikerült. DE SAJNA NEM
múlt hónapban a pár nappal előtte érzések, (mell érzékenység, pici mensi görcsök) elmaradtak, nem is érzetem őket, csak amikor már meg kellett volna jönnie, és késett is. na akkor is azt mondták, hogy nagyon gyanús, DE SAJNA NEM 5 nap késéssel megjött sajna
szóval csak azért mondtam el ezt Neked, mert sajnos a női test már rájöttem nem úgy működik, hogy valamiből tudjunk következtetni. mindig más és más, illetve mindenkinek más és más. tapasztalatokat és észrevételeket mindig jó olvasni, csak az a baj ezzel, hogy pl engem sokszor csalóka álomba ringatott, de addig amíg nem jött meg mindig boldog voltam és a föld felett jártam cm-erekkel, csak a csalódás nagyon rossz...
Én kívánom Neked, hogy az legyen amit szeretnél!!
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!