Ha elsején volt az utolsó menstruáció, akkor 6-án vagy 7-én egy hetes a terhesség?
Figyelt kérdés
Magyarul azt a napot már az elsőnek számítjuk? Ha mondjuk hétfőn jött meg, akkor vasárnap már egy hetes, következő hétfőn pedig 1+1?
Köszi előre is a választ. :)
2013. szept. 1. 20:16
1/8 anonim válasza:
A terhességet a kimaradt menstruáció első napjától számítják, tehát 7-én töltöd az első hetet.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat azt akartam kérdezni,hogy 7-én vagy 8-án? :)
Köszi!!!
2013. szept. 1. 20:43
3/8 anonim válasza:
Ha aug. 1-én volt az urolsó, akkor szept. 6-7-n 5 hetes.
1 hetest nem lehet mondani, számolni, mert az gyakorlatilag még a fogantatás előtt van, mert a peteérés elvileg a menstruáció első napjától 14. nap körül van.
4/8 A kérdező kommentje:
Második köszi, de tökre nem ez volt a kérdés lényege.... ezzel én is tisztában vagyok, de nem ez volt a kérdés. Azért köszi. :)
2013. szept. 1. 20:54
5/8 anonim válasza:
Ha mától nézzük(tegyük fel ma most jött meg), akkor ma vagy 0w0d, szept 8án 1w0d, és így tovább. Szept29én kéne jönnie a következő vérzésnek, és ha nem jelentkezik, akkor 4w0d napos a terhesség.
[link] itt tök jól el lehet játszani vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, akkor most kinek van igaza? :)
2013. szept. 3. 17:58
8/8 anonim válasza:
Utolsó menzi első napjától számolgasd a napokat. Amikor KIMARAD akkor nagykönyv szerint a 4.hétben vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!