Fogamzásgátlót 16 óra késéssel vettem be, azóta kétszer is sor került nemi aktusra. Mit tegyek?
Férjnél vagyok, tehát szívesen látnák a babát is.
Már viszonylag régen szedem ugyanazt a tablettát, ami a doki szerint az egyik leggyengébb típus. Most a ciklusom első hetében vagyok péntek este vettem be az utolsót, tegnap elfelejtettem és ma amikor eszembe jutott, a kimaradt tablettát bevettem. A kérdésem az, hogy lehetséges-e teherbe esnem így két együttlét után,( a használati utasítás szerint igen), ha igen akkor mit tegyek? Mert a teszt állítólag csak néhány nap után mutatja ki a terhességet.Addig szedjem a tablettát, nem tesz kárt a születendő gyermekben?
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdezhetem, hogy mit szedsz?
Aktus után 2 héttel tesztelhetsz, addig szedd tovább, nem árt a babának, ha úgy alakult, ezekben a tabikban már nagyon kevés hormon van, ráadásul az első 6 hétben semmi nem megy át a babába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!