Az lenne a kérdéssem hogy lehetséges fogamzágátlò abba hagyása után ilyen tüneteim?
július 19-én abbahagytam a gyógyszer szedését, rá 3 napra meg is jött júl 22-én. most 25- kellett vna megjönnie de semmi, azonban terhességre utaló jeleim vannak, Nagyon érzékenyek a melleim, főleg a mellbimbóm, már 3-4 napja folyamatos görcsölést érzek a méhemnél, volt szúrkáló érzésem is, amit már nem érzek 3 napja. Lehetséges hogy a fogamzásgátló abbahagyása ilyen tüneteket váltott ki rajtam? Azért gondolom mert mióta nem jött meg csináltam egy jó pár tesztet de mind negatív, vagyis van vmi 2csík rajta de nem egy értelmű, annyira halvány hogy megsem tudom különböztetni hogy az most száradási csìk, szüre, fehér vagy halvány rózsaszín?! ez mind 25-ös x-epil teszt. Lehetséges hogy még nem mutatná ki? olvastam h voltak olyan személyek, akiknek 2 hét után a nem várt után mutatta ki, de akkor is csak halványan...
Mit gondoltok? Volt már vkinek ehhez hasonló problémája?
Első vagyok.
Én is úgy egy hónapja hagytam abba a gyógyszert.
Ezek a tünetek nekem is megvoltak, és 3 napos csúszással jött meg a vérzésem, és szó szerint ömlött belőlem a vér.
Mondjuk én tesztet nem csináltam mert párom nincs itthon, így nem is lehettem volna terhes.
De ha két csík van, és igen halvány akkor esélyes a dolog.
ugyan ez...
hát nagyon drukkolok neked h baba legyen:)
Szia!
Pontosan ezek a tüneteim voltak!42. napra jött meg 14 nap késéssel...Én is rengeteg tesztet csináltam és mind negatív volt(persze egyre rámondtam mintha lenne rajta valami de csak száradási csík volt):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!