Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges h...

Szerintetek lehetséges h terhességről van szó?

Figyelt kérdés
egy pár napja alhasi szúró fájdalmat érzek a méhemben, a mellbimbóm érzékenyek, étvágytalanság, nem régen elég fura folyásom volt barnás szerű, majd később egy jó adag tojás fehérje szerű vmi jött ki belőlem, ez akkor egyszer volt. azóta nem. elég sűrűn fáj a fejem, de lehet az idő miatt is. csináltam tegnap elött tesztet ami negatív lett. lehetséges h korán teszteltem még?
2013. aug. 27. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
mikor volt meg utoljára? mikor voltatok együtt ? hány napos a ciklusod? reggeli pisiből csináltad? amíg ezeket nem írod le bármi lehet!! mondjuk amúgy is! én az összes terhes tünetet produkáltam - pedig nem akartam babát- , és mégsincs baba megjött!
2013. aug. 27. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:

az a helyzet h most abbahagytam a gyógyszert, július 22 én jött meg utoljára, azóta nem védekezünk a párommal, így most nem tudom h mikorra várható a mesesem de kb mára lett vna várható.

igen reggeli vizeletből

2013. aug. 27. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor elég hosszú a ciklusod ha ma vártad hogy megjöjjön...így aztán vagy terhes vagy, vagy nem...1 hét múlva tesztelj újra , akkor már amit mutat, az tuti.
2013. aug. 27. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
ma reggel csináltam tesztet és nagyon halvány második csík volt... holnap reggel csinálok mégegyet.
2013. aug. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!