Csajok ti hisztek a csodákban? Olvassátok el!?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erről a történetről?4 évig babát szerettünk volna,sikertelenül,meddőségiben is voltunk,de nem történt meg amit szerettünk volna,így feladtuk.Egy büfében dolgoztam már 2 éve,mikor is odajött egy "vendég",aki hát mit mondjak,úgy volt öltözve,mint egy indián,vagy nem is tudom,hosszú ősz haja volt,kalapot viselt,westernmellyény,csizma,nadrág és ing volt rajta,nyakában egy furcsa amulett.Nem álmodtam,más is látta:)Szóval ez az úr tőlem csak egy pohár tiszta vizet kért,amit én szívesen adtam neki,és mivel épp hamburgert ettem,megszólított,hogy miért eszek ilyen rossz minőségű terméket,nekem most jobban kellene vigyáznom az egészségemre,mint eddig bármikor.Megköszöntem kedves intését,és mondtam,hogy hát én most már megeszem,ha már elkezdtem.Erre nagyon mélyen a szemembe nézett és azt mondta.Van magának egy nagy nagy álma már nagyon régóta,ami nem teljesül,ezért olyan szomorú a szeme.Persze én azonnal magamban a babára gondoltam,de csak annyit mondtam,igen,így van.Erre folytatta,hogy mondom én hogy dobja el azt a rossz ételt,mert az álmok azért vannak,hogy teljesüljenek,miközben ezt mondta,mosolygott,megköszönte a vizet,és távozott.Egész nap nem tudtam másra gondolni,csak rá,amiket mondott,de aztán persze estére meggyőztem magam,hogy ilyen nincs,és másnapra elfelejtettem az egészet.Egészen az ezt követő 17. napig.Akkor ugyanis feltűnt,hogy a mensim már késik majd egy hete,és csináltam tesztet,ami pozitív lett!Azóta megszületett már a csodababám,szép és egészséges,lassan 3 éves.Sokat olvasgatok itt,adok tanácsokat is,és most úgy döntöttem,megkérdezlek titeket,hogy ez szerintetek véletlen lehet,vagy vannak csodák az életben?Ne nevessetek ki,ne hü lyézzetek le,nekem sokszor eszembe jut az az ember,akit azután soha többé nem láttam.2009. nov. 1. 12:00
11/11 anonim válasza:
1: gratulálok
2: 2006 a csodák éve volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!