Gombás fertőzés árthat a terhességnek?
Nem valószínű, viszont ha csak kenőcsöt használtál, azzal baromi nem mentél sokra. A fertőzés ugyanúgy ott van a hüvelyedben. Ha abból viszont lesz egy gyulladásod, az okozhat gondot.
Menj el inkább orvoshoz!
Kúp nélkül biztos nem segíthetett a Canesten, csak kúppal, ugyanis a kúp belülről öli ki a gombát, a krém pedig a külső területekről. Amennyiben csak kenőcsöt használsz, kívülről eltűnik, a tünetek esetleg elmúlnak, de attól még a hüvelyben ott marad a kórokozó és szépen egy idő múlva újra megjelenik kívülről megint. Viszont ha felszáll a fertőzés, akkor a méhedben, petefészkedben gyulladást okozhat.
Ezzel minél előbb menj orvoshoz!
2 hete voltunk úgy együtt, nem csináltam még tesztet.
Mivel már sajnos többször átestem ilyen jellegű fertőzésen, talán tapasztalatból mondhatom, hogy nekem a felületi kezelés bőven elég volt, mindössze kétszer kellett kúppal kezelni, természetesen akkor látott orvos is. Mivel már teljesen elmúlt az egész, ezért nem gondoltam, hogy menjek orvoshoz, csak felmerült bennem, hogy mivel pont akkor volt a fertőzés és az együttlét is, nem-e lehet baj belőle.
Ha nincs kikezelve, akkor igen lehet belőle baj. De ha terhes is vagy, annyira fiatal még ez az állapot, hogy csak na.
De erre meg annyit tudok még írni, hogy az első 12 hét rizikós.
Addig is kezeld magad, avagy menj orvoshoz, és szólj neki, hogy nem kizárt a terhesség megléte.
36+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!