Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4-5 hetesen, normális, hogy...

4-5 hetesen, normális, hogy néha nem érzek semmit, néha meg nagyon görcsölök?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. TP-en vagyok,tegnap kiírt a doki,hogy pihenjek sokat. Félek,nehogy elmenjen a pici. Volt már egy vetélésem,és az is így kezdődött.
2013. aug. 31. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a normál terhesség pont ilyen! Nekem is ilyen volt. Volt olyan, hogy a falat kapartam, annyira görcsölt. Vetélésre még csak ne is gondolj!! Az én falatkaparós-görcsölősöm most édesen alszik a kiságyban! Boldog babavárást, ne parázz! :)
2013. aug. 31. 12:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Próbálok pozitívan állni hozzá. Szedek tegnap óta Duphaston-t , 2X1- et naponta. Remélem ez segít. Meg Elevit-et is szedek . Te szedtél valamilyen terhes vitamint?
2013. aug. 31. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon görcsölgetet a hasam,de mostanra elmúlt 6hetes vagyok.Neaggodj,gondolj arra hogy minden jó lesz.Kicsit én is izgulok,jövő héten megyek orvoshoz,múlt héten még nem volt szívhang.De semmi tünetem nincs.Szoritok neked,hogy minden ok legyen.
2013. aug. 31. 13:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, majd én is drukkolok Neked. :)
2013. aug. 31. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gorcsolt a hasam, kb.a 10.hetig, akkortol mulott el.

Egyszer rohantam is dokihoz, mert ugy begorcsoltem, nem tudtam felallni, biztos voltam benne, hogy oriasi a baj. Nagyon meg tud ijedni az ember. :(

2013. aug. 31. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Most már 6-7 hetes terhes vagyok. Most is görcsölgetek. Mondta a Doki,hogy szedjek sok magnéziumot. Remélem jobb lesz. :)
2013. szept. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!