Enteroccoccus faecalis bacit találtak a vizeletembe, ez gátolhatja a teherbeesést?
Teherbeesés létrejöhet, de a babó a felszálló bacik miatt nagyon könnyen elmehet.
Az antibiotikumok mellett rengeteget igyál. Napi 3-4 litert. A sok bevitt víz fontos ilyenkor a vese, és a te tisztulásodra. Használj intim törlőkendőt. A savas - lúgos ételeket felváltva egyed. A bacik nem szeretik a változó kémhatású közeget, könnyebben pusztulnak.
A dokimmal meg konzultálnék, muszáj-e és meddig az antibiotikum, mert nem jó a szervezetnek hónapokon át, főleg ha babát is akarsz.
nekem is volt ilyen, ha nagyon nem muszály ne vegyél be antibiotikumot, 18 éves koromtól 25 éves koromig ezzel bombáztak mert mindíg előjött. Aztán nem voltam hajlandó, mert már minden bajom volt, természetes gyógymódokat keress. Echenecia, grapefuitmag csepp, és a fürdővizedbe tegyél 1kg tisztítatla asztali sót(fontos). és kb 1-2 deci, 10 %os ecetet.kb 10 percig legyél benne.
Nekem ezek haználtak. a másik, a sót meleg ruhába teszem, a hasam aljára teszem,betakarózom és forró teát iszom folyamatossan szinte egy litert igyál kb másfél óra alatt.mindezt a meleg takaróban , sóval a hasadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!