Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menzesz aug.20-ra kellett...

A menzesz aug.20-ra kellett volna megjönni, nagyon görcsölt a hasam jobb és bal oldalon, néhány napra rá csináltam egy tesztet amin halvány csík jelent meg! Rá egy hétre szintén csináltam újabb tesztet azon is halvány csík lett! Lehetek még tehes?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
1 halvány csík vagy kettő?
2013. aug. 29. 12:11
 2/6 kitta89 válasza:
Ha egy halvány csík nem....ha kettő és a második halvány, akkor minden bizonnyal!Fordulj orvoshoz :)
2013. aug. 29. 12:19
 3/6 A kérdező kommentje:
A második csík volt a halvány!
2013. aug. 29. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor az szinte 100%, hogy terhesség
2013. aug. 29. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem meg nem vagy terhes.. az első halvány teszt halvány lett oké.. De rá Egy hétre már jóval erősebbnek kéne lennie!
2013. aug. 29. 15:22
 6/6 anonim válasza:
A halvány csík is csík! Ha az egy kicsit is látszik terhes vagy! Én is 2 tesztet csináltam mindegyiken halvány volt a 2. Most 21 hetes terhes vagyok! :)
2013. aug. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!