Aki abbahagyta a fogamzásgátlòt, utána hogy alakultak a menzeszei? A rákövetkezô hónapokban hogy jött meg? És mennyi ideig szedte a gyógyszert?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 20:06
1/9 anonim válasza:
én 14 hónapig szedtem és azért hagytam abba mert z utólsó 2-hónapban remegtem hánytam fájt a fejem a menszesz előtti napon,miután abba hagytam ez dec. volt rendesen pontosan 28 naponta volt menszeszem most 3-hónapja 32 naponta.
2/9 anonim válasza:
5 évig szedtem, márciusban hagytam abba.
április: 32. napra pecsételős, 36. napra rendes vérzés
május: 33 nap
június: 32 nap
július: 31 nap
augusztus: elmaradt, terhes lettem.
3/9 anonim válasza:
1. hónap 24 nap
2. hónap 33 nap
3. hónaptól beállt 29-30-ra, most próbálkozunk a babával
4/9 anonim válasza:
Nekem beállt 28 naposra. Én is csodálkoztam.
5/9 anonim válasza:
3 évig szedtem,utána egy évig nem volt menstruációm egyáltalán.
6/9 anonim válasza:
15 evig szedtem,1 eve hagytam abba.30/23/23/22/25/23/29/27/23/27/30/27/24/17/24 ,ebböl 2x nem volt peteeresem. De egyebkent nem ez a lenyeg,hanem a luteälisok hossza.:-)
7/9 A kérdező kommentje:
6-os:
Ezt hogy érted?
2013. aug. 29. 09:45
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok,csak leirtam neked honaprol-honapra a ciklusaim hosszät. Vagy a luteälisokra gondolsz? Szoval "elvileg" mindegy,hogy milyen hosszu a ciklusod ha a peteerestöl a mensesig eltelik legaläbb 12-16 nap,akkor valoszinüleg rendben van a ciklusod,van peteeresed,vannak hormonjaid amik segitik a megtermekenyülest,stb. :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Ja! Igen, én a ciklusok hosszára voltam kíváncsi. Köszönöm! :)
2013. aug. 29. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!