Az inszemináció van akinél elsőre sikerült? Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem hoz eredményt, mert olyan régóta próbálkozunk. Minden eredményünk tökéletes, ezért nem értem már.
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 13:10
11/18 anonim válasza:
Nekünk 3 év próbálkozás után, inszem előtti ciklusban, spontán sikerült.
Akkor kezdtem el a méhpempőt enni, azóta ajánlgatom mindenkinek! :)
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok a babához.Nagyon jó ilyeneket olvasni.:-)
2013. aug. 30. 17:05
13/18 anonim válasza:
Köszi, de ő éppen ma 3 éves, nem baba már. :)
Amikor nekiláttunk a tesónak, rögtön elkezdtem szedni a méhpempőt és az első hónapban terhes lettem. Ha nem szeded, egy próbát megér. Most már 24 hetes vagyok.
Szorítok!!
14/18 Kitty1977 válasza:
kellett írnotok nyilatkozatot a munkáltatónak hogy meddőségi kezelésen vesztek részt?
15/18 anonim válasza:
Csak akkor van védettséged 6 hónapig (felmondási tilalom),ill. el kell, hogy engedjenek a vizsgálatokra, beavatkozásokra, ha jelzed a munkáltatód felé, hogy emberi reprodukciós eljárásban veszel részt.
Munkaügyes
17/18 anonim válasza:
Nincs kikötve a jogszabályban, hogy milyen módon kell jelezni, de szerintem, ha bizonyíthatóan akarod jelezni, akkor mindenképpen írásban vagy legalább egy tanú előtt. Ez a főnöködtől függ.
18/18 Kitty1977 válasza:
Hát igen én is erre gondoltam csak a megfogalmazással vagyok bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!