Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért görcsölök és hányingerem...

Kitta89 kérdése:

Miért görcsölök és hányingerem is van ha az UH-on üres a méhem, viszont 2 petém érik? Ikrek?

Figyelt kérdés

24L vagyok, van egy 4 éves kisfiam,párommal kis tesót szeretnénk neki, de nem jön össze.Mióta megszületett kisfiúnk egyáltalán nem védekezünk mivel fiam is úgy fogant meg, hogy 1 hónapig Elevit-et szedtem...mire pozi lett a teszt.2 Hete szedem a Gravidát, próbálkozunk is párommal,de sajnos csak 7végente mivel hetelős munkán van.Jó pár napja rosszul vagyok a szagoktól, szédülgetek, rweggel és este hányingerem is van.

Tegnap reggel elmentem a dokimhoz,mondom neki a panaszokat...megvizsgált.Mindegyik petefészekben van 1-1 petesejt, a méhem üres.Sajnos ez nem lehet korai terhesség ugye?A belső UH nem tévedhet?Pénteken kell visszamennem HCG-re laborba...ott a néhány napos erhesség is kimutatható?

Ma reggel eléggé szúr a jobb oldali petefészkem,ez azt jelenti,hogy megérett a petém,erről a baby-ről lecsúsztunk?

Ovu karkulátor szerint peteérésem legközelebb pénteken lesz...ha akkor eggyüttleszünk akkor mennyi lehet az esély,hogy egy kis hugi vagy öcsi megfogan?

Vagy semmit nem ér talán a Gravida .. :(

Nagyon elkeserítő,de tegnap még tesztet is csináltam (x-epil),ott imádkoztam felette de neg. lett..

#peteérés #ikrek #UH téved
2013. aug. 28. 08:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
2015.február 11.-én Megszületett életem második szerelme Benett 3760gr-mal és 56cm-rel császárral ismét. :)
2015. ápr. 9. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!