Miért görcsölök és hányingerem is van ha az UH-on üres a méhem, viszont 2 petém érik? Ikrek?
24L vagyok, van egy 4 éves kisfiam,párommal kis tesót szeretnénk neki, de nem jön össze.Mióta megszületett kisfiúnk egyáltalán nem védekezünk mivel fiam is úgy fogant meg, hogy 1 hónapig Elevit-et szedtem...mire pozi lett a teszt.2 Hete szedem a Gravidát, próbálkozunk is párommal,de sajnos csak 7végente mivel hetelős munkán van.Jó pár napja rosszul vagyok a szagoktól, szédülgetek, rweggel és este hányingerem is van.
Tegnap reggel elmentem a dokimhoz,mondom neki a panaszokat...megvizsgált.Mindegyik petefészekben van 1-1 petesejt, a méhem üres.Sajnos ez nem lehet korai terhesség ugye?A belső UH nem tévedhet?Pénteken kell visszamennem HCG-re laborba...ott a néhány napos erhesség is kimutatható?
Ma reggel eléggé szúr a jobb oldali petefészkem,ez azt jelenti,hogy megérett a petém,erről a baby-ről lecsúsztunk?
Ovu karkulátor szerint peteérésem legközelebb pénteken lesz...ha akkor eggyüttleszünk akkor mennyi lehet az esély,hogy egy kis hugi vagy öcsi megfogan?
Vagy semmit nem ér talán a Gravida .. :(
Nagyon elkeserítő,de tegnap még tesztet is csináltam (x-epil),ott imádkoztam felette de neg. lett..
Sajnos olyan halkan beszélt az aszisztensnek, hogy semmit nem értettem belőle.. :s Van egyébként valami jelentőssége hogy mekkora volt?
Még egy kérdés:mostmár rettenetesen szúr mindkét petefészkem és olyan tompán görcsölök...a munkatársam adott 1 cataflant mert csak itt görnyedezek a gép előtt..elmentem wc-re és sűrű fehér folyásom volt...ennek jelentőssége van?
Igen van jelentősége! Ha 12 mm feletti érő tüszőid vannak akkor szinte kizárt a terhesség, mert terhesség alatt nem érik tüsző! Én a gravidától ugyan olyan rosszul voltam mint te, amúgy az nem a teherbeesést segíti elő, hanem a baba fejlődését a legelső perctől kezdve!
A görcsök pedig ha túl erősek akkor tényleg nem ártana vissza menned a dokidhoz!
3. voltam
Szoktam érezni minden hónapban az ovus fájdalmat de nem szokott ennyire kicsinálni...
Arra gondolok hogy mivel szombaton és vasárnap is együttvoltam párommal (és azt olvastam hogy a hímivarsejt talán kb 72 órág is életben marad) talán a megtermékenyülés megy végbe???Bár sztem ezt lehetetlen érzékelni...hogy talán ezért a folyás is...annyira reménykedem hogy babym lesz,talán csak beképzelem a dolgokat???de hát a szagérzékenység...a rosszullétek....de az UH csak 2petesejt látszott a petefészekben de a méh üres...talán most megy végbe a megtermékenyülés...??istenem...annyira szeretném ;(
Ha petét látott a doki, akkor nincs baba! Sajnos ez tény, el kell fogadni. Ez nem azt jelenti,hogy a mostani együttlétből nem jöhetett össze, de azt te még biztos nem érezheted!
Nekem volt már fájdalmas peteérésem. Annyira szúrt egy napig, hogy már idegesített. Másnapra elmúlt!
Legyetek együtt mostanában, hátha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!