Jók a vaterás ovutesztek? Sokkal olcsóbbak, mint a dm-be pl, ezért kérdezem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 12:10
1/5 anonim válasza:
én sok jót hallottam róla, ezért hó elején vettem és is.
ebben a hónapban ki ispróbáltam.
Sajnos én az igazán pozitív napot nem kaptam el, de 4-5 napon keresztül teszteltem , minden nap összehasonlítottam az addigiakkal, és így tudtam mikor lehettek a legtermékenyebb napjai, a hőm igazolta is már két nap múlva fel is ment.
Sok sikert.
2/5 anonim válasza:
Nekem már az első ciklusban bejött. Pont akkor lett pozitívból negatív, amikor a hőm is felugrott, szóval a kettő alátámasztotta egymást. Elkaptuk azt a napot, és babás is lettem.
3/5 anonim válasza:
Teszvesz-ről rendeltem, nekem beváltak. 10 darab 1000.- + postaköltség, ONE STEP a teszt neve, csak ajánlani tudom.
4/5 anonim válasza:
Nekem is vaterás van. Bár én sem kaptam el igazán a pozi napot, egyik halványabb, a másik erősebb volt, de sosem volt olyan egyik sem mint , a controllcsik. És ugye azt mondják, hogy pont olyan erősségűnek kell lennie , vagy erőssebbnek mint a controllcsik. Igaza van a válaszolónak, majd én is egymás mellé fogom majd rakni őket a köv. hónapban, és majd kiderül melyik az esélyes.
5/5 anonim válasza:
Írjatok nekem légyszi tesz-vesz eladót rendelni szeretnék ovutesztet mondjuk 40 db ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!