Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet az, hogy egyre...

Hogy lehet az, hogy egyre halványabbak az ovutesztek?

Figyelt kérdés
9-10-12. napokon csináltam meg eddig, és nem hogy erősödne, egyre halványabb.
2010. nov. 13. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Én is ovu teszttel figyeltem a peteérésemet. Általában a 15-16. napon volt + a teszt, de abban a hónapban amikor terhes lettem, a 21.napon volt. Pedig már azt hittem abban a hónapban nem is lesz.

Figyeld a tojásfehérjés folyást is, mert az is az ovu-t jelzi. Az is lehet, hogy ez a hónap nem termékeny vagy később lesz peteérés.

2010. nov. 13. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
32-34 naposak a ciklusaim a szülés óta. Előtte 28 naposak voltak.
2010. nov. 14. 08:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hosszúak a ciklusok, akkor még lehet azért halvány az ovuteszt. 16-17-18. napon is lehet peteérés. Mindenképp figyeld teszttel, mert ha nem lesz pozitív, ebben és a következő ciklusban sem, akkor lehet, hogy peteérés gond van. De szerintem az a valószínű, hogy korán csináltad a teszteket.
2010. nov. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!