Dr Fülöp Vilmos magánrendelésén mennyit kell fizetni?
Szia!
Nekem nagyon nem tetszett a doki stilusa. Eleve 3 órát kellett várni rá. Este 10 órakor végeztünk. Voltak már leleteim, mivel egy évnél régebbiek, újból kellett volna kezdeni előről a vizsgálatokat. Mire a Fülöp dokihoz kerültem előtte derült ki, hogy a sárgatesthormonom nem müködik jól. Minden más leletem jó volt. A dokit ez nem érdekelte. Szóval én egyszer voltam nála és többé nem kivánok menni hozzá. Ezek után kerestem fel a Czeizel Endrét aki nagyon normális volt. Elmondta, hogy milyen gyógyszert kell majd kapnom a ságratesthormon elégtelenségre. Kiváncsi leszek a Te véleményedre is.
Ha van kedved ide irhatsz: zsuzsi0403@freemail.hu
Szió!
Látom elég régen tetted fel ezt a kérdést!
Mi újság azóta?
Voltál a Fülöp dokinál?Tudott segíteniMilyen gyógyszert kaptál Tőle?
Csak azért érdeklődöm,mert mi is voltunk Nála,és összeírt egy csomó vizsgálatot!Már mindenen túl vagyunk!Csak az a fránya 2 havi ciklus ultrahangom hiányzik!(Sajnos soha nem úgy jön ki a hónap,hogy jó legyen...Mindig közbejön egy hétvége vagy valami ünnep)!
Előre is köszönöm a válaszod!
Linda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!