Vajon lehet egykis esélyem a picire? TÖBBI lennt
Figyelt kérdés
A menszeszem 30.tól-4ig volt meg.Utána kb1hétig semmi folyás szerű,majd fehéres folyásom volt pár napig.Ez mostanság abbamaradt de ismét kezd fehér folyásom lenni ez gondolom peteérés?!Párommal együtt voltunk: 4.-5.-7.-11.-14.-16.-19.-20.-22.25.én is.Szurkálások vannak és néha néha kisebb émelygéseg.Párom szt kívánós lettem.De nemigen veszem észre.Első elvesztett babánál mensi előtt voltam rosszul folyton ott már 3.nemjött napon pozi lettem.Őt is akartam de sajnos elment:( így már4.hónapja ujra probálkozunk.Szerintetek kicsit legalább bizakodhatok_?Aztán ha megjön akkor megmár mind1 lessz ugyis..2013. aug. 26. 10:57
1/5 anonim válasza:
Amíg nem jön meg egyértelműen bizakodhatsz persze.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy bizakodhatsz! Én szurkolok, csak ne éld bele magad, annál nagyobb a csalódás, ha nem jön össze! Viszont ha nem éled magad bele, és össze jön, annál nagyobb az öröm!
3/5 A kérdező kommentje:
Annyira már nemélem bele magam mint szoktam.Bár a csalódás sose kerül el:/..amugy ma volt egy kicsi rózsaszines-barnás folyásom,ezt nemértem,mert 30.ra várom a havit:O
2013. aug. 26. 16:40
4/5 anonim válasza:
szia!Meg jött,vagy baba van a dologban?
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött,azótamár elis mult:/:)
2013. szept. 4. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!