Egy negatív teszt egyértelműen negatív, vagy bele lehet látni pozitívat?
Figyelt kérdés
Én csak a biztonság kedvéért szeretnék tesztelni, és csakis akkor, ha nem jönne meg a menstruációm. Mert nem akarok gyereket. Ha tesztelek, a teszt pedig negatív, akkor az egyértelmű? Pl. most olvastam itt, hogy van ez a szellemcsík vagy mi... Attól félek abba bemagyaráznám, hogy baj van.2013. aug. 25. 20:29
1/5 anonim válasza:
Egy nap meg hany ilyen kerdessel fogsz jonni? Ne legyel mar ilyen toketlen, ne haragudj!! Ugyis hozni fogod keppel egyutt a tesztedet, hogy vizsgaljuk meg! Nem ertem, minek porgeted magad ezen a hulye negativ-szellemcsik baromsagon. Ha nem akarsz gyereket, vedekezz normalisan. Ha vedekeznel, nem paraznal ennyire mar a mens. elott!!!!
2/5 anonim válasza:
Azért parázik mert életében először szexelt, és most teljesen kétségbe van esve, hogy terhes lesz. Nem érti meg, hogy nem úgy esik valaki teherbe, hogy ránéznek a két szép szemére. Addig fogja kiírni a kérdéseit amíg meg nem jön a mensije. De nem érti, hogy pont ezért fog majd késni mert stresszel. A szellem csík, a száradási csík szürke, a valódi pozitív teszt rózsaszín, jól látható 2 csíkos teszt. Mint már mondták használj x-epil tesztet arra nem jellemző a száradási csík, vagy vegyél digitálisat, de szerintem az azért drága ahhoz, hogy az ember csak úgy a vakvilágba kiadjon rá 2000-3000Ft ot. De ha megteheted, hogy olyat veszel akkor vegyél olyat.
3/5 anonim válasza:
Ha ennyire aggódsz, hogy terhes leszel, menj el dokihoz írassál fogamzásgátlót, használjatok óvszert, és vegyél aktus előtt felhelyezhető kúpot is és így biztosan nem leszel terhes. Vagy ne szexelj.
4/5 anonim válasza:
hányszor fogod még ezt megkérdezni??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!