Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy negatív teszt egyértelműen...

Egy negatív teszt egyértelműen negatív, vagy bele lehet látni pozitívat?

Figyelt kérdés
Én csak a biztonság kedvéért szeretnék tesztelni, és csakis akkor, ha nem jönne meg a menstruációm. Mert nem akarok gyereket. Ha tesztelek, a teszt pedig negatív, akkor az egyértelmű? Pl. most olvastam itt, hogy van ez a szellemcsík vagy mi... Attól félek abba bemagyaráznám, hogy baj van.
2013. aug. 25. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Egy nap meg hany ilyen kerdessel fogsz jonni? Ne legyel mar ilyen toketlen, ne haragudj!! Ugyis hozni fogod keppel egyutt a tesztedet, hogy vizsgaljuk meg! Nem ertem, minek porgeted magad ezen a hulye negativ-szellemcsik baromsagon. Ha nem akarsz gyereket, vedekezz normalisan. Ha vedekeznel, nem paraznal ennyire mar a mens. elott!!!!
2013. aug. 25. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Azért parázik mert életében először szexelt, és most teljesen kétségbe van esve, hogy terhes lesz. Nem érti meg, hogy nem úgy esik valaki teherbe, hogy ránéznek a két szép szemére. Addig fogja kiírni a kérdéseit amíg meg nem jön a mensije. De nem érti, hogy pont ezért fog majd késni mert stresszel. A szellem csík, a száradási csík szürke, a valódi pozitív teszt rózsaszín, jól látható 2 csíkos teszt. Mint már mondták használj x-epil tesztet arra nem jellemző a száradási csík, vagy vegyél digitálisat, de szerintem az azért drága ahhoz, hogy az ember csak úgy a vakvilágba kiadjon rá 2000-3000Ft ot. De ha megteheted, hogy olyat veszel akkor vegyél olyat.
2013. aug. 25. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha ennyire aggódsz, hogy terhes leszel, menj el dokihoz írassál fogamzásgátlót, használjatok óvszert, és vegyél aktus előtt felhelyezhető kúpot is és így biztosan nem leszel terhes. Vagy ne szexelj.
2013. aug. 25. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
hányszor fogod még ezt megkérdezni??????
2013. aug. 25. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
4 idióta kérdés....
2013. aug. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!