Miért ilyen csúnya a görbém? Vajon miért késik a vérzésem?
Figyelt kérdés
Már nem tudom mit tegyek. A dokim felírta a clostilbegyt gyógyszert amit a 7.naptól kellett szednem 5 napig.A 111.napon megnézett uh-on és az volt a leleten, hogy mindegyik petefészekben sok kis ciszta van 2-10mm-ig. Annyit mondott amint megjön hívjam fel, mert műtét kell. De sajna még mindig semmi, pedig pontos szokott lenni 22-23 naponta megjött. Itt a görbém, sajnos nem tudtam mindig mérni:
2009. okt. 30. 15:18
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ha olyan nagyon sok kis cisztád van akkor az valószínű hogy pcos. nézz utánna a pcos-szindroma.hu oldalon, nem feltétlen kell műteni, vagy menj el másik dokihozz is. Egy szintén pcos.
3/6 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet mert már sztem rég meg kellett volna jönnie.És irány a doki akár mi is lesz az eredmény!
4/6 anonim válasza:
A görbe annyira nem lenne rossz,de az a 2 db 18-as karika az nagyon kevés:(
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igaz, hogy csak 2db. 18-as karika van de sokkal többet voltunk együtt csak azokat elfelejtettem beírni. 2 naponta legalább együtt voltunk, volt olyan hogy naponta is.
2009. nov. 1. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!