Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? 14...

Most ilyenkor mi van? 14 napot késett, ma reggel megjött, de most akkor hogyan tovább? SoS!?

Figyelt kérdés
Szóval múlt hó 18-n(mensi első napja) volt utoljára,most okt 16-n kellett volna jönnie,de még csak most érkezett,30-n!Ha pontosan számolom,akkor nekem most lenne a peteérésem,ha rendes időben,16-n jön!Szóval akkor most mi lesz?Nem lesz peteérésem?Most a mai naptól számoljam a következő mensi első napját?Még soha nem jártam így,de most teljesen össze vagyok zavarodva!Persze eddig a hőm is minden reggel ébredés után 37-37,1 volt!A dokimat 4 napja hívtam,azt mondta várjak még,hátha megjön,de most mit csináljak,hívjam és miután vége,menjek el hozzá?Segítsetek kérlek!!!!!!!!!!!!Bocs,a hosszúsáűágért!Csak normális válaszokat írjatok már!Köszi,és remélem érthető,amiket írtam!!!!!!Köszönöm!
2009. okt. 30. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem is teszteltel idaig mivel hogy mar 14 napot kesett?
2009. okt. 30. 14:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia,a 3. napi késés után a tesztem neg.lett!Ezután már nem teszteltem,a 10.napi késéskor hívtam a dokim,de azt mondta várjak még!
2009. okt. 30. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Hat en megkockaztatnek meg egy tesztet ha igy meg soha nem jartal.Peteeresed miert ne lenne?Igen a mai naptol kell szamolnod a menszi elso napjat.

Mostmar leesett a hőd?Mert ez eddig eleg magas volt.

2009. okt. 30. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel a peteérést a mensitől számolják, ezért nem lehet most. Valószínűleg ez egy ilyen hosszú ciklus volt, valamikor a félidőben volt pé. Lehet akkor már nem is voltatok együtt, mert mensit vártál. Szóval akkor a mai naptól számold a következőt, hogy mikorra azt végképp nem tudom, mert ki tudja a következő ciklusod is milyen hosszú lesz.
2009. okt. 30. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
enyi keses vegul is meg belefer csak a hőd eleg magas ha azota le nem ment.
2009. okt. 30. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:

remélem normális a válasz:

késett két hetet, ez nem dráma. mostantól indul az új ciklusod, tehát mához két hétre fogsz ovulálni. a legtöbb nőnek a mensi kezdetéig, sőt sokaknak a mensi végéig magas a testhője.

a dokinak igaza volt, akkor érdemes elmenni, ha késés hosszú ciklusokban állíndósul, vagy ha állandóan váltakozó hosszúságú lesz. ha legközelebb rendben megjön, akkor nincs gond.

jó próbálkozást!

2009. okt. 30. 14:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az utolsónak,köszi,normális válasz,és remélem ez csak egy egyszeri ilyen ciklus!Akik kérdezték,a mai ébredési hőmet sajnos már nem néztem,mert ki kellett mennem Wc-re és akkor jött meg,ezek után úgy gondoltam,fölösleges!Most megmértem,37,1.Ám rendesen meg van,tehát ez nem baba!Igazából nem vagyunk annyira a babán,de ha lett volna,természetesen megszületett volna,mivel együtt vagyunk már 9 éve,normális,stabil kapcsolatunk van!
2009. okt. 30. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vérzel túl erősen? És nem görcsölsz? Mert ha igen, akkor spuri a kórházba.
2009. okt. 30. 16:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendesen mensizek!Nem görcsölök,hál' Istennek,mert amúgy iszonyatosan görcsölök minden mensimnél!Köszi mégegyszer a válaszokat!
2009. okt. 30. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem múlt hónapban késett 2 hetet, ami szintén szokatlan volt nekem is, aztán megjött, teszt negatív volt amúgy előtte, és onnantól számítva viszont 28 napra jött meg. Én sem tudom, hogy akkor múlt hónapban mikor volt peteérésem, de ezt szertinem senki nem tudja itt megmondani neked, mert mindenki szervezete más.
2009. okt. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!