Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek volt! Peteérés és nem...

Akiknek volt! Peteérés és nem várt közötti időben jel arra, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Lelki,testi dolgok is érdekelnének.Pé után hány nappal éreztetek? Miket?Miért volt furcsa?Mikor teszteltetek pozitívat?Válaszaitokat köszönöm elöre!
2013. aug. 24. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

peteérés utan kb 7-8nappal olyan hasszurka mintha felfaztam volna. de nem csipett.ez ugy 2-3napig tartott. és peteérés utan 11nappal halvanyat teszteltem.igazan erös csak 3nap késés utan lett.mind a 2terhességemnél ez volt az elsö jel. aztan meg hogy magas volt a testhöm a nemvart napjan,és hogy semmi mensi tünetem nem volt csak a bimbim ágaskodott azota is.

11hkm

2013. aug. 25. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:)
2013. aug. 25. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hu, nekem annyi minden volt, hogy azt hittem nem sikerult. Szurkalt a petefeszkem, gorcsolt a hasam, ami most hetvegen nagyon eros lett, mint amikor megjon, meg barnaztam szombaton, vasarnap meg hetfon egyszer-egyszer, megtudtam mi az a mell fajdalom, mert soha nem ereztem ilyet - ekkor lett gyanua. Masik meglepo, mikor egyik este lefektettem a ket eves kisfiamat, mondtam neki hogy megyunk aludni, erre o megkerdezte, hogy a baba is alszik? Ma teszteltem pozit :D szoval nalam eleg sok minden volt, ja meg vhogy volt egy olyan erzesem is hogy sikerult
2013. aug. 27. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!Szívből gratulálok!Kívánok boldog baba várást:)

Nekem is van egy 2évesem:)Kislány:)

Első próbálkozós hónapunk a tesóval. Peteérés után kb 7 napra kezdtek a melleim nagyon fájni,először csak enyhén aztán már nagyon.Olyan mint szülés után mikor feszít a melled a tejtől,fájt mindenhol az egész.Ritkán fájnak a melleim,ezt nem is lehet hasonlítani hozzá.És a derekam ami pedig szintén egyszer fájt,mikor kismama voltam a kislányommal.Vannak ilyen kisebb szurkálások az alhasamnál nem teljesen elől picit oldalt,a petefészkem körül.Hol az egyik oldalt hol a másik.Nem tudom mire vélni,reménykedni nem merek,elsőre ritka ha összejön,de nagyon jó lenne!Neked mikor volt a peteérésed most?

2013. aug. 27. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj...végre valaki megfogalmazta,az én cici fájásomat!Pontosan így fájnak és fájnak a melleim nekem is!Mint amikor szoptatási idő közeledik,és megindul a tejci...De sajna nekem megjött,és még most is ezt érzem.Pedig úgy reménykedtem...
2013. aug. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!