Akiknek volt! Peteérés és nem várt közötti időben jel arra, hogy sikerült?
peteérés utan kb 7-8nappal olyan hasszurka mintha felfaztam volna. de nem csipett.ez ugy 2-3napig tartott. és peteérés utan 11nappal halvanyat teszteltem.igazan erös csak 3nap késés utan lett.mind a 2terhességemnél ez volt az elsö jel. aztan meg hogy magas volt a testhöm a nemvart napjan,és hogy semmi mensi tünetem nem volt csak a bimbim ágaskodott azota is.
11hkm
Köszönöm a választ!Szívből gratulálok!Kívánok boldog baba várást:)
Nekem is van egy 2évesem:)Kislány:)
Első próbálkozós hónapunk a tesóval. Peteérés után kb 7 napra kezdtek a melleim nagyon fájni,először csak enyhén aztán már nagyon.Olyan mint szülés után mikor feszít a melled a tejtől,fájt mindenhol az egész.Ritkán fájnak a melleim,ezt nem is lehet hasonlítani hozzá.És a derekam ami pedig szintén egyszer fájt,mikor kismama voltam a kislányommal.Vannak ilyen kisebb szurkálások az alhasamnál nem teljesen elől picit oldalt,a petefészkem körül.Hol az egyik oldalt hol a másik.Nem tudom mire vélni,reménykedni nem merek,elsőre ritka ha összejön,de nagyon jó lenne!Neked mikor volt a peteérésed most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!