Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » érdeklődnek akinek sikerült...

Kömüves hajnalka kérdése:

érdeklődnek akinek sikerült clostilbegyt kúra peteérés után kb 5 nap múlva volt alhasi fájdalma-e vagy jó jel lehet?

Figyelt kérdés

#siker #clostilbegyt kúra
2013. aug. 21. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én is elsö closty ciklusban vagyok! Kb pénteken volt ovum azóta néha van hasszurka meg mostanában mensi szerü érzés, igaz nagyon enyhén de van és nem a petefeszkemnel már mint amikor még csak ért a petesejt hanem közép felé! Más tünetem nincs! Nagyon reménykedünk a sikerben! Szerintem mindenképp jò jel ha fàjdogál, de biztosát nem lehet tudni sajnos! Én hétfőn fogok tesztelni elöször 10- es teszttel!
2013. aug. 21. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
én második kúrát csináltam de elsönél nem volt ilyen intenzív,ovu alatt se meg utána se fájt egyáltalán
2013. aug. 21. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor végképp jót jelent. voltál uh-on az ovu elött?
2013. aug. 21. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az 5-10. napig szedtem napi 2 szemet.

Az ovuba majd belepusztultam, még kicsit véreztem is.

Aztán elmúlt, azóta semmi. Ha nagyon akarom, aakor fáj a hasam, de szerintem az inkább pszichés.

2013. aug. 21. 23:51
 5/6 A kérdező kommentje:

nem voltan elölte ultrahangon ,nem mondta orvos kell mennem .de olvastam itt soknak kell menni mondták.....

meg írod nekem mi lett teszt eredménye ha nem vagyok elég indiszkrét...én még nem merek csinálni tesztet....most lesz még csak 2 hete olt ovum és 3 -4 hét végéig ágyazódik be azért ,nem merem még most

2013. aug. 22. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Én is csak önszorgalomból voltam uh-on! 11. napon és 15mm-es volt a tüszőm, én azért is mentem mert a PCOS miatt nagy az esély a cisztára na mêg kíváncsi voltam a nyálkahártya vastagsága, sokaknak elvékonyitja! Én hétfőn fogok tesztelni 10-es erösségü teszttel a 10. napon, mert már van esély rá hogy kimutassa! Ha negatív akkor sem esek kétségbe mert tudom hogy még nem feltétlenül kell hogy kimutassa! Én utálom a bizonytalanságot én ezért tesztelek ilyen korán! Van itthon kb 12 tesztej amit nagyön olcsón vettem így az sem baj ha még korai!
2013. aug. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!