Miért történik ez velem? PCOS vagyok, a mai vérvételen kiderült pajzsmirigy túlmüködésem van, ami a teherbesést gátolja. Hihetek a csodában?
Szia!
Nekem is pcos-m van, bár a pajzsmirigyem rendben. Először szerintem a pajzsmirigy-működésedet kellene rendezni, mert szerintem az a komolyabb probléma.
Én gyógyszeres stimulációval kétszer is teherbe estem az első hónapban. (sajnos az első babát elveszítettük, de ma már van egy 10 hónapos kislányom) A gyógyteákat nem ismerem, de sok jót olvastam itt róluk, így ha nem olyan vészesek a hormon-eredményeid, akkor lehet, hogy az is bőven elég lesz.
Ne kenődj el, minden rendben lesz, bár tényleg nem lesz olyan egyszerű, mint a többségnek. Kitartás!
Szia!
Első vagyok. Most jutott eszembe, hogy pár napja írtam egy lánynak néhány homeopátiás szerről. Ha érdekel, esetleg, Te is kipróbálhatod őket.
Tapasztalatot nem tudok írni, mert én nem használtam őket, csak olvastam róluk.
Agnus castus - növeli a tüszőrepedést kiváltó LH termelését, viszont csökkenti a tüszők érését serkentő FSH hormon kibocsátását; segíti a beágyazódást; ne teaként fogyaszd, mert a forró víz nem oldja ki belőle a szükséges hatóanyagokat
Pulsatilla vulgaris - palástfű teával együtt fogyasztva segíti a beágyazódást
Salvia officinalis - csökkenti a vércukorszintet
Sepia officinalis - csökkenti a tesztoszteronszintet; kiválthatja a peteérést, tüszőrepedést
B12-t és folsavat simán tudsz venni a gyógyszertárakban, így azokkal sem lesz gond, bár a megfelelő adagot ki kell tapasztalni. A vörösvértest és fehérvérsejt eredmények javítására is biztos kapsz majd gyógyszert vagy tanácsot, hogy milyen természetes alapú dolgokkal lehet javítani rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!