Terhesvitamin kell-e vagy sem? Femibionról vélemény?
Kisbabát tervezünk, az orvosom azt mondta,hogy nem bízik a vitaminokban,de a Femibion az egyetlen ami tényleg jó magzatvédő. Van valakinek tapasztalata,hogy tényleg jó-e? Szerintetek érdemes-e egyáltalán vitamint szedni? Vérvétel szerint van egy kicsike vitaminhiányom így is, de mindenki azt mondta,hogy fölösleges vitaminokat szedni. Viszont most hajlok felé,de tanácstalan vagyok,hogy feladjam-e az elveimet,elvégre a baba egészsége a legfontosabb.
Előre is köszönöm
Szeretném én is megtudni, miért lettem lepontozva azért, mert azt írtam hogy nekem speciel nem vállt be!
Nem lehet mindenkinek egyforma a szervezete, könyörgöm..ennyire tudatlan senki nem lehet!
Én híztam tőle! Alapjában véve vékony voltam.
De bocsika, én a vitamin elhagyásával sem tapasztalok semmi rosszat. Prsze eszem a gyümölcsöt zöldséget, de fogalmam sincsen mennyit viszek be.
A vitaminnal ártani tuti nem fogsz...szóval szedd nyugodtan!
Én ha újra kismama lennék szedném újra úgy a 26. hétig.
35+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!